Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго вечора, Підкажіть, будь ласка, де можна полагодити окуляри? Дякую заздалегідь
-
Дуже дякую. Так, дорого трохи, але дешевше, ніж замовляти нові окуляри
-
Около 6 месяцев
-
Кімната у центрі Ванкуверу , мебльована. Приватна вбиральня є. Квартира гарна та багато місця. Для однієї дівчини.
-
Запрошуємо Ваших діток в літній табір 2024, що проходитеме в липні - серпні 2024. Чого очікувати: - для дітей віком 6-12 років - Пн-Пт 9:00 - 15:00 (з можливістю залишити довше) - ігри та спорт на свіжому повітрі - творча майстерня та заняття “Україна - це я” - розвиток соціальних та комунікативних навичок Локації таборів: - New Westminster Queens Park: 15-19 липня та 12-16 серпня - Burnaby Central Park: 22-26 липня та 19-23 серпня - Vancouver Stanley Park: 1-5 липня та 29 липня - 2 серпня - West Vancouver Ambleside: 8-12 липня та 5-9 серпня Наші табори проходитимуть в зазначених вище парках і розклад дня буде максимально сприяти тому, щоб дітки побачили як цікаво і різноманітно можна проводити час назовні з друзями! Оплата з 5 днів (Пн-Пт) табору - 200$. Для запису: - заповнити анкету за посиланням forms.gle/bRjfzfaynN16JGmh9 - на пошту вказану в анкеті приходить рахунок на оплату - після оплати приходить підтвердження запису дитини Проведемо літо весело і цікаво!
-
Ребята у кого получилось споймать слот на запись в посольство Эдмонтон ( паспорт)? В какое время и дни получилось споймать слот? Я правильно понимаю что нужно ловить по кнопке паспорт от 16 лет и кликнуть на е-черга? Или я делаю что то неверно?
-
Консульство меня поставило в лист ожидания на свободный слот.
-
Тоже самое
-
🗣«Сірий» паспорт у Канаді. Існує 2 типи проїзних документів для «неканадців»: 🔵refugee travel document - видається захищеним особам у Канаді, включаючи біженців за Конвенцією та осіб, які потребують захисту. 🔵certificate of identity - видається постійним жителям Канади, які або не є захищеними особами та є особами без громадянства або не можуть отримати паспорт своєї країни або проїзний документ з будь-якого іншого джерела; Як оформити читай тут.
-
Хто ще хотів подивитись "Я і Фелікс"? Останній шанс це зробити у Ванкувері - сьогодні в RIO Theatre. ❤️ Це повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик. 📖 Стрічка знята за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. 🎫 Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/30081-me-and-felix
-
Привіт! Разом з link2life.ca/ на 25 травня (з 10:00 до 17:00) збираю групу для проведення тренінгу курс Stay Safe для дітей 9-13 років Курс Stay Safe для дітей віком 9-13 років направлений на те, щоб діти отримали навички та знали правила: – поведінки вдома, коли дитина залишається сама вдома – безпеки на вулиці та вдома – підготовки, розпізнавання та реагування на несподівані ситуації – базовий зміст першої допомоги, включаючи виклик 911 • поведінки з незнайомими людьми Курс проводиться за підтримки Red Cross англійською мовою. Після проходження курсу видається сертифікат закінчення курсу та дитина може залишатись вдома сама та ходити сама в школу/зі школи. Вартість курсу (7 годин протягом 1 дня) - 75$. Форма для запису: forms.gle/WX1bv2mVDVFbAp3z7
-
bcucf.ca/ кстати на этих выходных в Mission украинский фестиваль.
-
Хто хоче toxic masculinity прокачати? Треную в Fitness World Surrey Central. $30 за 1год тренування. Якщо клієнт платить - можу подорожувати хоч у Чілівак. Також хочу організувати групові тренування у тому ж Fitness World - по суті ті самі 30 баксів розкидається на кількість чоловік (до 8ми одночасно) і буде взагалі дешево. Маю рукавиці позичити і перше тренування безплатно. Деталі в ПП. www.tiktok.com/@gofishinginternational/video/7365014234670959890?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7362618372163716614