Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго вечора!п поділіться будь-ласка, чи хтось отримав вже допомогу від ВС ?на яких умовах?
-
Добрый день. Муж искал в Marketplace в Facebook. Когда что-то приглянется, поинтересуйтесь страничкой продавца, есть ли другие автомобили у него же на продажу, так можно понять что это фирма. В фирме машины уже после техосмотра и тут же официально застрахуют и оформят номера....но цена будет выше чем озвучена, ведь тут все все указывают без учёта налогов! ...к стати, по вопросу в чате видела, страхования tenants insurance...это там же, тот же страховой агент, если нужно...
-
Подавалися на допомогу через BC Services, процедура онлайн, відносно проста.
Через тиждень нам зателефонувати та, відмовили так як були кошти на банківському рахунку які отримали по разовій програмі (3000 на дорослого + 1500 на дитину)
Сказали що треба витрати кошти і тоді можна буде подати заявку знову, також сказали що треба буде показати куди ми будемо витрачати ці гроші, якщо знімемо житло, то маємо показати контракт…
Кого не зустрічав хто подався, у всіх схожа сама історія, поки нікого не знаю хто отримує.
-
Дякую,що поділилися,у мене така сама історія. Думаю треба податися ще пізніше
-
Мне тоже отказали, но мотивируя тем, что эта помощь предоставляется тем, у кого нет где жить, нет денег, нет одежды, нет возможности купить еду. Т.е гол и бос!!!
-
А у вас, були гроші на карті? Ви онлайн подавались чи була телефонна розмова?
-
Була телефонна розмова.сказали,що якщо на рахунку меньшемнеж 935 $то тоді розглядають як єкстренну допомогу. Але не треба чекати а трохи заздалегідь це робити.так якщо є договір оренди житла, це вдобразити якось.
-
Так подавалися оплайн
-
І у випадку, якщо одобрюють, то щомісяця ця процедура повторюється?
-
Хтось робив переклад документів англійською в Україні? Доцільно? Якщо так, то які і чи є вимоги до перекладу?
-
Доброго вечора або дня для тих хто вже в Канаді
-
Так напевно ще можливо назвати це ранком.
-
Я впевнена тут є вже українці що переїхали до Ванкувера. Тому щиро прошу їх поділитися інформацією щодо вибору пригородів Ванкувера щоб можливо було працювати у Ванкувері. Хто вже має який досвід, яке містечко краще обрати (по ціні, якості і транспортній магістралі). Дуже прошу🙏🥺 Зараз шукаю де можливо взяти оренду житла на середину вересня, але по адекватній ціні (щоб перша робота могла покривати проживання). Як на одну людину апартаменти у 1500 доларів без комунальних потягнути важко.
-
Доброго дня, можете будь ласка скинути запрошення до того чату! Не можу знайти у графі пошуку