Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, Я шукаю надійну прибиральницю, яка час від часу може допомогти з приготуванням їжі. В ідеалі хтось із Північного або Західного Ванкувера. Що мені потрібно: - Регулярне прибирання та дотримання порядку - Час від часу допомога з приготуванням їжі Якщо у вас є досвід як у прибиранні, так і в кулінарії та є хороші рекомендації, я буду радий почути від вас! Будь ласка, повідомте мені вашу доступність, тарифи та трохи про ваш досвід. Дуже дякую!
-
Доброго дня, група! Підкажіть, будь ласка, виходячи з особистого досвіду або досвіду знайомих, як виїхати з Канади до Європи з кішкою. Дано: кішка, 2 роки, має польський паспорт Євросоюзу, чіп, була вакцинована проти сказу (термін дії вакцини вже минув, оскільки він був рік). У кішки немає титрів, оскільки Канада їх не вимагала. У яку країну летимо, ще не визначилася, але це буде найближчим часом, тому хотілося б дізнатися про все заздалегідь. Крім того, якщо я не помиляюся, титри робляться протягом трьох місяців. Якщо вони потрібні, то де їх можна зробити, скільки це займе за часом і скільки коштуватиме? Чи потрібно знову робити вакцинацію проти сказу? Чи потрібні ще якісь документи? П.С. Прошу не відповідати, що треба йти до ветеринарної клініки та дізнаватися у ветеринара. Вони не мають такої інформації, або просто мені попалися такі, які нічого не знають. Дякую.
-
У зв’язку з гарними відгуками та подальшими запитами організуємо другий тур до мерії Ванкувера - Vancouver City Hall. БЕЗКОШТОВНО! Тур відбудеться 16-го липня о 1:15 пополудні. Кількість місць обмежена - максимум 25 людей. В ході туру можлива зустріч та діалог з City Councillor(s). Мова туру ВИКЛЮЧНО АНГЛІЙСЬКА! NOTE: Якщо треба підвищити рівень розмовної англійської, то записуйтесь до нас на заняття (наживо, або онлайн). Для запису на тур пишіть англійською. Для запису на заняття - англійською чи українською. Писати до мене в дірект: t.me/Alexander56389
-
По титрам найдешевше що я знайшла це тут VCA Yaletown Animal Hospital ( maps.app.goo.gl/vBULWymXambHTPGK7?g_st=ic ) вартість 500 долларів. Зважайте що вам у вашій клініці де обстежувалась кішечка може бути дешевше бо всюди буде стягуватись додаткова оплата як новому клієнту. Тобто, якщо ви були не зареєстровані то тут в вет клініці це буде ціна близько 600 дол. Термін 8-10 тижнів. Для того щоб дізнатися які документи вам необхідно зробити , зверніться сюди CFIA (Canadian Food Inspection Agency). Вони проконсультують вас по документам а також назначать дату коли вам з кішечками потрібно буде прийти до ветеринара за додатковими документами . Звертайтесь за місяць до вильоту ( можна і раніше мабуть) . Можливо титри вам не потрібні , тому також уточніть за це питання в них)
-
Завжди будь ласка
-
Чудова мить яскравого дня у Канаді
-
Всим привіт! Шукаю мебльовану комнату в пішій доступності до метро. Не курю, не пʼю, без тварин, люблю тишу. Район Downtown і все що близько біля нього. Якщо знаєте когось хто здає чи здаєте самі, напишіть мені в особисті будь ласка. Сусідів шукаю дівчину, Бюджет до 1100 поселення на вже. Буду вдячна за допомогу!)
-
Доброго дня, Віддаємо дитяче двоповерхове ліжко з матрасом. Зверху спальне місце, знизу вільна ніша. Безкоштовно. Забрати треба сьогодні і впродовж 2 годин. Адреса: 1003- Burnaby Street Vancouver Downtown.
-
Так, вона вже розібрана, легко забирати
-
Всім привіт! Позавчора приїхала в гості сестра по візі куает. Вона має мене, постійного резидента Канади, як близького родича і це дає їй можливість податися на PR. Питання в тому, що в сестри для цього має бути статус temporary resident. Документи, які підтверджують цей статус - це: Examples of temporary resident documents are study permits, work permits and visitor records. Але моя сестра не подавалась на ворк перміт. Чи можна без нього подаватись на PR ало чи можна зараз зробити WP? Буду вдячна, якщо хтось зіштовхувався або знає ці нюанси
-
Маємо 1 вільне місце на 6-годинний тренінг для дітей віком 9-13 років Stay Safe. 📍Неділя 7 липня 9:00-15:00 в Ванкувері 📍 Це тренінг, який допоможе дитині: - з навичками спілкування/уникання спілкування з незнайомцями - перша допомога при опіках, порізах, удавленнях - поведінка вдома, коли ти сам та інше Дуже важливий тренінг для дітей! Щиро запрошую! Тренінг проводиться англійською мовою link2life.ca/product/staysafe/