Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
оці тархуни/дюшеси/буратіни - Bandi, але по-перше - написи російською, по-друге - сайт самої компанії - якийсь мутний, немає ніяких адрес, лише пошта та телефон, типу це Литовська компанія з Литви, але камон, усі ми розуміємо цільову авдиторію цього "мороженого по пять копєєк"
-
Да, мы собираем заказ и доставляем, или же вы можете сами забрать со станции Марин Драйв
-
Я так понимаю, что это не магазин, Вы доставляете только по запросу?
-
На картинках поки що те з чим працюємо, можемо додавати продукти за запитом
-
Сайту поки що немає, в процесі
-
Сумуєте за смачною європейською їжею? Ми вирішимо вашу проблему! Замовляйте продукти безпосередньо до дверей вашого будинку. Доставка та самовивіз по понеділках та п'ятницях. Насолоджуйтесь улюбленими продуктами без зайвого клопоту!
-
Добрый день, ищу человека на должность хелпера, ( установка окон ) работа с 7:00 до 18:00 встречаемся на складе в порт кокитлам , оплата на страт 200 $ в день, с появлением опыта зп осуждается пишите в ЛС.
-
сдается комната для 1 человека на 2 этаже в 2-ух этажном доме Цена: 1300 + комуналка (+-100) продление помесячно доступно с 1 сентября 3390 East 49th Avenue хорошая транспортная развязка автобусные остановки сразу возле дома: 49, 26 , 31, 139, 430 7 минут до метротаун на автобусе современный дом и новая полностью оборудованая кухня парковочное место во дворе 10 минут пешком до супермаркета хорошие соседи ( 2 парня и 1 девушка) сушка и стирка в доме
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую на манікюр та педикюр. 📍Локація North Delta біля Sands Secondary. Також потрібні моделі на нарощення тіпсами. ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. www.instagram.com/nailtech_olga_?igsh=andpdmNub3g3ZWN1&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
Знову субота, знову імміграційний стрім. Запрошую t.me/sklexperience?livestream
-
Дівчата привіт) хто робить дипіляцію чи може хтось порекомендувати буду дуже вдячна, Дякую 😍
-
Turo
-
У меня кот. Полтора года все делаем на Ironwood Plaza , тк живем не далеко. Всем довольны.