Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Мы подались пару недель назад, вчера пришло сообщение, что 24 августа смогут выплатить, но нужно очередную бумагу из банка, отправили ее им, в итоге пришло сообщение, что мы должны пообщаться с сотрудником из центра занятости и какой-то план работы обсудить с ним, чтобы мы смогли получить помощь И там обязательно условие, что если есть какие-то изменения с работой, то мы должны о них сообщать
-
Скиньте будь ласка мені контакти по перекладу на англійську. Потрібен переклад виписки щеплень дітей. Заздалегідь вдячна 🤗
-
А у Вас есть деньги на карте ?
-
-
Друзі, я взагалі не про наше буденне…
Думаю багато в кого емоційний стан як на качелях. І я часто запитую себе, як я можу допомогти Україні і чим.
- Грошима і фандрайзингом;
- Розголосом! Пам’ятаю ще нас не було тут, десь навесні, був мітинг. Потім-тихо. Треба б його повторити, що скажете? Або флешмоб, щоб то потрапило в новини.
По всій Європі на постійній основі мітинги… у ВС тихо.
Що скажете? Якщо хтось знає, як це регулюється тут законом, буду дуже вдячна (типу чи треба писати листа як у нас, і зазначати кількість осіб…)
-
Якщо є вагітні чи знайомі що очікують поповнення напишіть в лс - є багато речей, що залишилися та можемо відати - ліжка, пелюшки, фіт болл, подушки, одяг, суміші і т д