Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
У мене є для всіх новина ✌🏼 Не знаю с чого почати і як пояснити чому Я вирішила… Я відкриваю організацію дитячих свят і наразі мені потрібна ваша допомога це підписатися та поставити ♥️та коментарі 🤩 www.instagram.com/klv.family?igsh=MTZsNDJnYWUyMmk1cA==
-
+1 778 871 7720. Звати Іллья
-
Привіт! Віддаємо матрац King size в дуже гарному стані. Купували 3 роки тому в Sleep Country. Самовивіз з Норс Вану. www.facebook.com/share/Maez1QYZxhq4NKtB/?mibextid=79PoIi
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Всім привіт, Мене звуть Владислав я займаюся ремонтом техніки, в основному ноутбуки та ПК (але завжди є виняток). Зрідка хтось шукає майстра, який міг би допомогти із проблемою, тому полегшу вам роботу з пошуком. Звертайтеся за телефоном чи інстаграмами. Завжди радий допомогти 🤟
-
День Добрий! Маю такий запит на рекомендацію: бухгалтер з стажем 5+ років, який має досвід в сфері бізнесу по наданню інформаційно-консультаційних послуг. Можливо у вас є такий спеціаліст, якого ви могли б порекомендувати. Як безкоштовно, так і за розумну плату. Завчасно дякую за ваш відклик!❤️
-
youtu.be/i_rFAt0o0aU?si=AaDTI1t_P_E89Blw
-
Thanks!
-
New Westminster station. *which
-
Wich station? What is price? Thanks for information
-
Apartment for rent available from 1 st OCTOBER - New Westminster - near sky train contact +1 (778) 681-6375
-
1)Become an Executive Coach www.iapcollege.com/586-37.html 2) Become a Career Coach www.iapcollege.com/586-18.html 3)Become a Master Career Coaching Professional™ (MCCP) www.iapcollege.com/586-19.html 4) All stratificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html Ціна від 97 ₴
-
В продовження мого питання , ділюсь досвідом можливо ще комусь буде актуально, спробували сьогодні ось цю автоматичну мийку машин, дуже сподобалось, експрес 5хв і машина чиста, ціни від 15$ до 30$, пакет за 20$ було ок. Express Auto Wash Boundary 3680 E 4th Ave, Vancouver, BC V5M 1M2, Canada