Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $40 📍KOODO - 20GB та 5GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $29 / $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Кімната в Оакрідж, біля скай треін. $1000/м, все включено Без меблів. Пишіть у дайрект!
-
Усім привіт! Мене звуть Тетяна, мені 55 років. Маю великий стаж роботи з дітьми в Україні. Маю вищу освіту, за фахом психолог. Працювала за новітніми програмами, сама брала участь в розробці програми по навчанню дітей читанню. Маю досвід роботи з дітьми з особливими потребами. Використовую в роботі : нейрокорекцію, піскотерапію, казкотерапію. Готую дітей до навчання у школі. Можу працювати з дітьми від народження. Володію українською і російською мовами, англійську вивчаю.
-
Дякую за увагу та відповідь, ще сама пошукаю поки👌
-
Доброго часу. Знайому найняли, але офіційно документи ще всі не підписані. Перший день два вона вже відпрацювала. Є якийсь поріг по закону після якого настає кримінал що роботодавець робітника не оформив, але вже ось стільки то днів той працює "нелегально "? І для кого наслідки, для людини яка не має вибору і працює де є, чи для роботодавця?
-
Всім привіт! Може хто шукає руммейта? Моя знайома, дуже гарна дівчина зараз в пошуку житла. Будь ласка поділіться інфо, якщо маєте.🙏💛
-
День добрый. Если подходит район (юг Ричмонда) и не против соседа парня в two bedroom apartment , я как раз сейчас ищу руммейта.
-
Запитаю, дуже дякую 🙏
-
Українська радіопрограма Diaspora. FM виходить в етер, щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер. Сьогодні у випуску: • Цей день в історії; •Радіопроєкт" Вслухаймося в слова чарівні мови" • Від простого бойківського хлопця до визначного мецената та філантропа. Про постать Петр Яцика та його внесок в українознавство. • Поезія незламних. Вірш української поетеси Мар'яни Савки Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер на 25 .10.2024 www.youtube.com/watch?v=B7pC6M8_LLA
-
А вы уже нарядили своих любимцев на Хэллоуин? 5️⃣ 1337
-
Chrysler 300c V8 5.7 HEMI 340hp RWD 2005 Clean Title Автомобіль у відмінному зовнiшньому та механічному стані. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. Максимальна комплектація. Комплект хромованих дискiв з новою резиною 275/40/20 також маю комплект зимової резини з дисками. Пробіг 290 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 4000! Пишіть, відповім на всі питання!
-
У мене робота була офіційна але без контракту. Контракт по канадському законодавству не обовʼязковий, якщо wage.
-
Привіт , я Марина - професійний майстер з ламінування вій та брів 😊 Потрібна модель на процедуру ламінування вій , для створення контенту 🫶 📍 New Westminster 📍Vancouver Оплата - 30$ Подробиці в приват www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Кімната у shared будинку, знаходиться у Oakridge біля скайтреіну. $1000/міс, все вкл
-
Починаємо 9-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. ALL THE LEVELS ARE WELCOME! Заняття відбуватимуться як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави, можливо навіть зі смаколиками:) Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Для запису та з запитаннями пишіть за адресою електронної пошти, що вказана в постері. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів також можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць. З додатковими питаннями можете звертатись в приват.
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Доброго вечора, Чи є тут хтось, хто хотів би взяти участь у цьому хакатоні lu.ma/fb630ymu з хорошим знанням tensorflow, особливо tensorflow.js, та хотів би приєднатися до мого проекту? якщо так, охочі, будь ласка, пишіть в особисті з лінком на свій LinkedIn