Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вебінар про можливості вивчення англійської - підготовка до IELTS/CELPIP від International Language Academy of Canada + спеціальні акції для українців 🔥 - безкоштовний пробний урок - безкоштовний офіційних екзамен IELTS/CELPIP - тиждень навчання у подарунок для учасників вебінару РЕЄСТРАЦІЯ: www.eventbrite.com/e/1059136498779
-
1 bedroom apartment in Yaletown! Available now if anyone looking
-
www.youtube.com/watch?v=AqWZA5G-a-s Українська радіопрограма Diaspora. FM виходить в етер, щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер. Сьогодні у випуску: •Актуальні українські та міжнародні новини; • Цей день в історії; • Занурення в епоху перших поселенців українців в музеї просто неба "Ukrainian Cultural Heritage Village"; • Поезія незламних. Вірш української поета, військового Павла Вишебаби; Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер на 1 .11..2024
-
Сдается комната в two bedroom apartment на юге Ричмонда. 1150 за всё. Свободна от сейчас. Подробности в личку.
-
Доброго дня, мене звати Тетяна пропоную свої послуги. Виконую ремонт одягу та пошив домашнього текстилю. Також можу бути нянею та помічницею по будинку . По всім питанням пишіть. Буду рада допомогти вам! 📲(778) 870-5904 Телеграм +380 96 386 31 03 📍Vancouver, Olympic village .
-
Привіт дівчата! Запрошуємо вас на захід, щоб провести гарно час у затишній атмосфері в красивому просторі✨ та приготувати для себе трендовий Дубайський шоколад🍫, а також дізнатись про особливості домашнього догляду в осінній період🍂 Під час заходу відбудеться майстер-клас з приготування неймовірно смачного Дубайського шоколаду🍫, де кожна дівчина зробить для себе плитку шоколаду під керівництвом кондитера @tinas_pastryshop та гарно запакує. А також зустріч із професійним косметологом @cosmetologist_ulianakit, яка розкаже про особливості домашнього догляду в осінньо-зимовий період, а також буде можливість отримати індивідуальні консультації по догляду за шкірою. Також на вас чекає знайомство з дівчатами, вино, закуски, фото та гарний настрій👌 🗓️ДАТА: 24 листопада ⏱️ЧАС: 4 pm- 7 pm 💸Вартість: 110$ За білетами та детальнішою інформацією звертайтесь в дірект www.instagram.com/ladies_lounge_van/profilecard/?igsh=MWY4ZWJkY2hiemswbQ==
-
Комусь приходила відмова по продовженню work permit? І чому…
-
Вам відмовили?
-
У наших друзів дитині вже рік розглядають🫣
-
Є питання
-
Привіт всім! Тут хтось є в кого родичі все ще живуть у Криму?
-
Подзвони мені розберемось)