Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сдается комната (ищу руммейта) в two bedroom apartment на юге Ричмонда. 1150cad. Свободна от сейчас.вопросы в личку.
-
Наші захисники у Ванкувері до суботи. Будь-ласка, долучіться до збору, хто скільки може.
-
❤️🩹Психологічна підтримка для українців🔋 Ванкуверський Адлер Центр почав надавати психологічні консультації українською та російською мовами терапевтом інтерном. Кількість місць обмежена. Під час запису на консультацію за посиланням нижче ви зможете вказати мову консультації: www.adlercentre.ca
-
Вітаємо! Ми група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора! З найкращими побажаннями!
-
💯Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100GB 5G+ та 50GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $40 / $37 📍KOODO - 20GB та 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $29 / $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Всім привіт , хтось продовжував ворк пермін за новою програмою ? Є якесь відео, як це правильно зробити
-
Вечір творчої медитації Атмосфера свічок 🗓 Дата: 17 листопада 2024 📍 Локація: near kitsilano beach ⏰ Час: 17:00 (тривалість 2-3 години) 💵 Вартість: 40$ (бронювання - передплата 50%) На вас чекає: ✨ Затишна атмосфера при свічках 🧘♀️ Медитація на тему «Жіночої енергії» з психологом 🎨 Арт-терапія – малюємо свою картину (забираєте з собою) 🍷 Червоне вино для приємного вечора Приєднуйся, насолодись приємним вечором та перезарядись від поганих думок 🧘♀️ *P.S. У разі скасування менш ніж за добу передплата не повертається.* Забронювати місце: www.eventbrite.com/e/secret-of-womens-energy-tickets-1082484964669?aff=oddtdtcreator Написати приватно: Телеграм : @ice_113 Instagram: www.instagram.com/creativ_harmony_van?igsh=M213ZTkwcXV3dzJ2
-
Радіопрограма на 15.11.2024 Сьогодні у випуску: • Актуальні українські та міжнародні новини; • Спецрепортаж з події: Вечір памяті Ігоря Сікорського та зустріч із захисниками України. Українська громада Ванкувера в дії: інтерв'ю з організатороми благодійного вечора, координатором волонтерських проєктів, художником іконописецем, гостями. www.youtube.com/watch?v=OTUVDpzCFA4
-
Hello Parents! Play and Learn Montessori Childcare, in home base, fully licensed, in Langara Area( 46 avenue/ Ontario)has one spot available for 28 -30 months child from December/January. We have Morning Montessori time and afternoon free play, story time in the morning and art/ craft afternoon, outside time everyday, field trips to parks/Oakridge library once a week. If you have more questions please call/ text 778-996-8019. Mila( ECE , Montessori Diploma for 25 years experience).English, Russian, Ukrainian speaking.Thank you!
-
Безкоштовна психологічна допомога для українців через WorkBC. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви знаходитеся в процесі пошуку роботи і шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до україномовних робітників WorBC Oleksandra Sitalo це філіал WorkBC у Ванкувері [email protected] (604) 263-5005 Ext. 224 або Tetyana Lytvyn (в Порт Коквітлам), [email protected] (778) 730-0171 ext. 618 Вони зможуть направити до україномовного психолога. P. S. якщо ви вже є клієнтом WorkBC, зверніться спочатку до свого кейс менеджера. Якщо ваш кейс менеджер не знає україномовного психолога, можете дати мій імейл [email protected] і вони направлять вас до мене.
-
Привіт усім! 🎉 Організовуємо стендап відкритий мікрофон! 🎤 Якщо мріяли спробувати себе на сцені або просто бажаєте насолодитися веселим вечором — це саме для вас. Що? - Вечір стендап-комедії з відкритим мікрофоном Коли? - 17 листопада 5:30 pm (Неділя) Де? - Underground Comedy Club (Downtown) Ціна: Всього 15$! Квитки: www.eventbrite.com/e/ukrainian-comedy-night-open-mic-tickets-1078844947279?aff=oddtdtcreator Якщо бажаєте виступити, напишіть мені в приватні повідомлення Приєднуйтесь та запрошуйте друзів! Буде весело! 😄
-
🌟 Привіт, шановні красуні! 🌟 www.instagram.com/0lena_vancouver/profilecard/?igsh=MWJsMjYzNGlpMGZpdQ== Я – новий б'юті майстер, який спеціалізується на ламінуванні та фарбуванні вій і брів. Моя мета – допомогти вам виглядати ще красивішими та впевненішими у собі! 💖 Я шукаю моделей для вдосконалення своєї техніки , і ви можете стати частиною цього захопливого процесу! Я гарантую професійний підхід, увагу до деталей та індивідуальний підбір послуг для кожної клієнтки. Якщо ви мрієте про виразні вії та ідеально оформлені брови, не втрачайте шанс записатися на процедуру! Ви отримаєте чудовий результат за доступною ціною, а я – можливість вдосконалити свої навички. Долучайтеся до моєї команди моделей! ✨ Пишіть в особисті повідомлення або на робочу сторінку в інстаграм.Локація East Vancouver .Чекаю на вас!
-
Може хтось літав на Кубу по кюету - за скільки часу візу отримували від подання заявки?
-
Сейчас на Кубе, но с vacation package - там виза включена. По факту нам дали маленькие бланки перед посадкой. Не думаю, что там рассмотрение какое-то в принципе, если Вы сами хотите оформить до отлёта. Насколько я понял, это просто номинальная плата за пребывание, по типу как в Египте.
-
а ви по куету чи у вас ПР?
-
У нас ПР. Но в прошлом году летали в Мексику ещё без него, так что берите ворк пермиты. Ну и виза канадская чтобы действовала, само собой.