Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я вам і відповідаю
-
👋 це знову Мирне Ралі🇺🇦 І цього тижня в нас уже 3 мітинги в різних районах Метро-Ванкувера Вибирайте, який до вас ближче і приходьте ❤️ Нью Вест: 📅 15.02 🕑 12:00 📍 Біля статуї The World's Tallest Tin Soldier Ванкувер: 📅 16.02 🕑 14:00 📍 Canada Place Кокітлам: 📅 16.02 🕑 14:00 📍Coquitlam City Hall Також доєднуйтеся до нашої групи в ФБ для інформації про наступні мітинги: www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Для офіцера це велика різниця продовжити людині яка живе і перебуває в Канаді, і людині яка хоче продовжити дозвіл на роботу і знаходиться поза Канадою...
-
"Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ" Вже завтра, у п'ятницю 14.02.2025 в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Diaspora. FM о 7.00 AM - Invictus Games Vancouver Whistler Games 2025: Перемоги й досягнення Invictus Games: Team Ukraine - Оголошення! Допомога соціально-реабілітаційному центру "Затишок" - Репортаж про офіційну церемонію передачі ключів від медичного гвинтокрила Sikorsky S-76A компанією Helijet International- трьом українським неурядовим організаціям - Maple Hope Foundation Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців та Ініціативи E+ www.youtube.com/watch?v=Zd_gWugbhNQ
-
Безкоштовна психологічна допомога для українців через WorkBC. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви знаходитеся в процесі пошуку роботи і шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до україномовної робітниці WorkBC Oleksandra Sitalo [email protected] (604) 263-5005 Ext. 224 Вона зможе направити до україномовного психолога. Якщо ви вже є клієнтом WorkBC і у вас вже є case manager, напишіть мені в приват
-
Выглядит как зря потраченные 5 лет высшего образования и 10 лет опыта работы в ИТшке. С другой стороны я не привязан к банку на который получать зарплату 😃
-
Усім привіт.Продаю тональний засіб Dior forever 00 neutral.Купувала за 74$ + tax віддам за 50$ pick up Richmond 10000 kilby dr. На жаль не підійшов відтінок ,а повернути не можу бо згубила чек( Спробувала лише раз тож almost brand new🥰
-
Я завжди купляю на BCAA. На тиждень 20$ зазвичай виходить. Не знаю скільки буде за 4 місяці
-
Будь-ласка, поділіться думками, бо русняві боти поділяться точно
-
www.theguardian.com/world/2025/feb/19/ukrainians-share-your-views-on-the-ukraine-russia-war-peace-talks
-
Маю таке питання: чи виникали у когось проблеми під час перельоту, коли у вас був лише продовжений паспорт? Я планую летіти з Канади до Мадриду, щоб забрати мій новий виготовлений паспорт, але на момент польоту у мене буде тільки продовжений. Буду вдячний за досвід та поради!
-
Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Всім привіт! Хочу здати в оренду свою квартиру на 2 місяця починаючи з 1 березня або з 1 квітня. 10 хвилин до Stadium Chinatown Station. Для однієї людини. Вартість 1900, більше деталей в особисті. Дякую
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 20GB - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $39 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення