Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Будь-ласка, поділіться думками, бо русняві боти поділяться точно
-
www.theguardian.com/world/2025/feb/19/ukrainians-share-your-views-on-the-ukraine-russia-war-peace-talks
-
Маю таке питання: чи виникали у когось проблеми під час перельоту, коли у вас був лише продовжений паспорт? Я планую летіти з Канади до Мадриду, щоб забрати мій новий виготовлений паспорт, але на момент польоту у мене буде тільки продовжений. Буду вдячний за досвід та поради!
-
Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Всім привіт! Хочу здати в оренду свою квартиру на 2 місяця починаючи з 1 березня або з 1 квітня. 10 хвилин до Stadium Chinatown Station. Для однієї людини. Вартість 1900, більше деталей в особисті. Дякую
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 20GB - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $39 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
-
Доброго дня Ніхто найближчим часом не летить в Україну ? Дуже потрібно передати документ за винагороду 🙏
-
Їх медалі зроблені не із золота чи срібла! Вони зроблені з особливого сплаву- мужності, сили волі, стійкості, любові до своєї землі, та нескореного духу!🦾💙💛 Вже завтра, у пятницю 21.02.2025 в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Діаспори. ФМ o 7:00 a.m - Регіональні новини: заходи присвячені третій річниці війни в агломерації Ванкувер; - Цей день в історії; - У який спосіб можна допомогти соціально-реабілітаційному центру " Затишок"? Всі подробиці в оголошенні! - Нагородження українськими військовими волонтерки Катерини Наскалової медаллю 'За гідність та патріотизм"; - Репортаж про офіційну церемонію закриття Ігор Нескорених; Чекаємо на вас на радіохвилі 96.1🎙🇺🇦 www.youtube.com/watch?v=lGpjm9r-tmo
-
Вебінари українською мовою на медичні теми від SUCCESS : 1. Цифрова медична грамотність: доступ до медичних ресурсів онлайн (26 лютого, 18:00 -19:30) За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/digital-health-literacy-accessing-medical-resources-online-%d1%86%d0%b8%d1%84%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%bd%d1%96/ 2. Все про вакцинацію від ВПЛ: захист для вашого здоров’я (7 березня, 10:00 – 11:30) Запрошений гість буде говорити англійською мовою та буде паралельний переклад українською. То цей вебінар може бути актуальним не тільки для українців, а й для всіх хто розуміє англійську. За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/all-about-hpv-vaccination-protection-for-your-health-english-and-ukrainian-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E-%D0%B2%D1%96%D0%B4/
-
🇺🇦 Дорогі друзі, підтримайте новий збір на та виграйте призи! Є 3 призових місця: 🎁1місце - Прапор, підписаний військовими та волонтерами Інвіктус та командою Рій Ванкувер 🎀2 місце - Марки "Руский воєнний корабель..." 🎈3 місце - теплі шкарпетки із України 💸 Кожних 20$ (для канадійців) і 200 грн для українців - один шанс виграти! 🗓️Переможці та звіти будуть опубліковані 25-го лютого о 20.00 на моїй сторінці ФБ: www.facebook.com/share/15eFqUt6LY/ 💰Нагадую, що спільно із RIY Vancouver і Save Ukrainian Soldier ми збираємо на тканину для маскувальних сіток. Потрібно 8 рулонів (21600 грн), зібрали на 5.5 рулона (14115 грн), треба ще на 2.5 рулона (7485 грн) Кошти можна надіслати на банку Моно: send.monobank.ua/jar/AJiA9UpFUK Карту Приват: 5168 7520 1199 8641 Також PayPal або мою канадську карту е-трансфером: [email protected] 📣 Увага! Якщо Вас немає у мене в друзях, але хочете взяти участь в розіграші, напишіть своє ім'я, прізвище та суму донату, так вас буде легше знайти 💙💛
-
-
З 1 або 15 березня здається кімната в даунтауні, район Роджерс Арена і Стадіону. В будинку басейн, 2 тренажерні зали, джакузі і сауна. 1 хв від Stadium-Chinatown Sky Traim Station. 2 хв від Костко. Поруч T&T. Комунальні послуги, інтернет, користування басейном, тренажерними залами, сауною і джакузі входить у вартість.Квартира на 7 поверсі. Вартість 1150$.
-
💙💛 Дорогі друзі, ви всі просто неймовірні! Нам вдалося закрити збір раніше передбачуваної дати! Наразі зібрано 440 CAD та 12198 грн, що уже навіть більше ніж планували, але залишок коштів не пропаде, піде на основи для маскувальних сіток. Всі звіти про закупки опублікую дуже згодом! 🎁 Розіграш призів відбудеться завтра в 20.00 і я дуже попрошу всіх, що не знайшли своє ім'я та прізвище першим постом на моїй сторінці, написати мені його в приватні повідомлення або під постом. www.facebook.com/share/162jJW3veh/ Маємо багато донатів, не від Монобанку, які Моно автоматом позначає котиками, в Приваті позначає лиш прізвище і ініціали. Якщо є хоча б прізвище, я все одно буду розігрувати подарунок і вас шукати, але якщо Ви самі знайдеться - буде трохи простіше)