Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вебінари українською мовою на медичні теми від SUCCESS : 1. Цифрова медична грамотність: доступ до медичних ресурсів онлайн (26 лютого, 18:00 -19:30) За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/digital-health-literacy-accessing-medical-resources-online-%d1%86%d0%b8%d1%84%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%bd%d1%96/ 2. Все про вакцинацію від ВПЛ: захист для вашого здоров’я (7 березня, 10:00 – 11:30) Запрошений гість буде говорити англійською мовою та буде паралельний переклад українською. То цей вебінар може бути актуальним не тільки для українців, а й для всіх хто розуміє англійську. За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/all-about-hpv-vaccination-protection-for-your-health-english-and-ukrainian-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E-%D0%B2%D1%96%D0%B4/
-
🇺🇦 Дорогі друзі, підтримайте новий збір на та виграйте призи! Є 3 призових місця: 🎁1місце - Прапор, підписаний військовими та волонтерами Інвіктус та командою Рій Ванкувер 🎀2 місце - Марки "Руский воєнний корабель..." 🎈3 місце - теплі шкарпетки із України 💸 Кожних 20$ (для канадійців) і 200 грн для українців - один шанс виграти! 🗓️Переможці та звіти будуть опубліковані 25-го лютого о 20.00 на моїй сторінці ФБ: www.facebook.com/share/15eFqUt6LY/ 💰Нагадую, що спільно із RIY Vancouver і Save Ukrainian Soldier ми збираємо на тканину для маскувальних сіток. Потрібно 8 рулонів (21600 грн), зібрали на 5.5 рулона (14115 грн), треба ще на 2.5 рулона (7485 грн) Кошти можна надіслати на банку Моно: send.monobank.ua/jar/AJiA9UpFUK Карту Приват: 5168 7520 1199 8641 Також PayPal або мою канадську карту е-трансфером: [email protected] 📣 Увага! Якщо Вас немає у мене в друзях, але хочете взяти участь в розіграші, напишіть своє ім'я, прізвище та суму донату, так вас буде легше знайти 💙💛
-
-
З 1 або 15 березня здається кімната в даунтауні, район Роджерс Арена і Стадіону. В будинку басейн, 2 тренажерні зали, джакузі і сауна. 1 хв від Stadium-Chinatown Sky Traim Station. 2 хв від Костко. Поруч T&T. Комунальні послуги, інтернет, користування басейном, тренажерними залами, сауною і джакузі входить у вартість.Квартира на 7 поверсі. Вартість 1150$.
-
💙💛 Дорогі друзі, ви всі просто неймовірні! Нам вдалося закрити збір раніше передбачуваної дати! Наразі зібрано 440 CAD та 12198 грн, що уже навіть більше ніж планували, але залишок коштів не пропаде, піде на основи для маскувальних сіток. Всі звіти про закупки опублікую дуже згодом! 🎁 Розіграш призів відбудеться завтра в 20.00 і я дуже попрошу всіх, що не знайшли своє ім'я та прізвище першим постом на моїй сторінці, написати мені його в приватні повідомлення або під постом. www.facebook.com/share/162jJW3veh/ Маємо багато донатів, не від Монобанку, які Моно автоматом позначає котиками, в Приваті позначає лиш прізвище і ініціали. Якщо є хоча б прізвище, я все одно буду розігрувати подарунок і вас шукати, але якщо Ви самі знайдеться - буде трохи простіше)
-
Кімната in shared house біля sky train station Langara & 49th. Shared bathroom. Вільна зараз. Звертайтесь дізнатися більше.
-
Canada announces major changes to Express Entry categories www.cicnews.com/2025/02/breaking-canada-announces-major-changes-to-express-entry-categories-0252116.html#gs.k3dk72 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html#wb-auto-21
-
🇺🇦 24 лютого 🇺🇦 3 річниця повномасштабного вторгнення 🇺🇦 11 річниця війни Річниця мужності, боротьби та незалежності! Вже завтра, у пятницю 28.02.2025 в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Diaspora. FM o 7-00 a.m Спеціальний репортаж про пам'ятні заходи в містах: Ванкувер! Абботсфорд! Чіллівак! Українські громади в містах об'єдналися, щоб нагадати світу головний меседж-Україна продовжує боротися, попри політичну світову кризу! Ми закликаємо всю міжнародну спільноту Stand With Ukraine! Українці в Канаді, роблять все можливе, щоб наблизити перемогу! Ми дякуємо усім, хто захищає Державність України! Вічна пам‘ять Героям, які поклали своє життя за Незалежність України🙏🇺🇦 www.youtube.com/watch?v=mwDuk_00UMQ
-
Привіт друзі, приходьте на заходи, що я буду вести👉 Перший уже завтра! Kateryna Naskalova — Registered Clinical Counsellor (RCC) у Британській Колумбії, має вищу психологічну освіту та досвід роботи понад 8 років. Катерина ініціювала безкоштовне проведення серії лекцій та воркшопів для українців на низку актуальних тем. 🗓 1 березня, сб — Як справлятись з прокрастинацією? 🗓 8 березня, сб — Що таке особисті кордони і як їх відстоювати? 🗓 12 квітня, сб — Основи здорових та щасливих стосунків 🗓 26 квітня, сб — Як справлятись з тривогою? Зустрічі пройдуть за сприяння Maple Hope Foundation в межах напрямку підтримки з ментального здоров’я. Учасників чекає чай, кава та смаколики в затишній атмосфері ❤️ ▪️ Початок о 2 PM, тривалість: 2,5 години з перервою на coffe break ▪️ Зручна локація: Downtown Vancouver, 555 Seymour St (Granville Skytrain Station) 👉 Участь безкоштовна. РЕЄСТРАЦІЯ: forms.gle/cKaUVcGAs7aA83XD9
-
Терміново продам стіл, стул, мікрохвильовку з функцією грилю, надувний матрац queen size, обігрівач. За все $250, можна окремо. За подробицями пишіть в особисті. Забирати в Річмонді.
-
Доброго вечора дорогі українці є спеціалісти в ремонту hot tad і хто занімается чистки pool?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ ЗАПИС вебінару: Готуємось правильно подати податкову декларацію від 23 лютого, 2025 року. 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation 🔍 Кому це буде цікаво переглянути: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговорили: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості youtu.be/U342U8fnwCk?si=vUmd02sTIGXyYnQy
-
🌷8 Березня вже наступного тижня! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — подаруночок на вході😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: March 8 Grand Ukrainian Partywww.eventbrite.com/e/1224218282839?aff=oddtdtcreatorCelebrate International Women’s Day on March 8 at Bar None! DJs, drum show, Prosecco for ladies, and charity support. Don’t miss it!More
-
Привіт! 😊 Здається кімната в оренду в 2 bedroom condo • Ціна: 1650$ + комунальні • Чудове розташування: 10 хвилин пішки до Brentwood Mall • Amenities: gym, outside area, and events room. • Квартира: нова, гарно мебльована, є навидь посуд Я – 20-річна дівчина з Дніпра, працюю у кiно та соц мережах. Шукаю дiвчину для другої кімнатни. Якщо зацікавлені, пишіть в дірект! ✨