Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Читала на фейсбук що найбільш реальніше і швидше це у Нова Скотія, навіть у Ньюфаунленді з цим проблеми
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста по компасу . Если я куплю проездной на месяц одна зона , но в какой то раз когда проеду 2-3 зоны , у меня просто снимется сверху деньги ? Или я проехать вообще не смогу ?
Я в основном езжу по второй зоне . -
Знімуться додаткові гроші, якщо вони будуть на рахунку )
-
Дякую Вам :)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка що до страховок на вживаних придбаних тут машин?! Де можна застрахувати, яка ціна за місяць буде. Чи враховують стаж українського водіння?! Можливо якісь підводні течії є, поділіться будь ласочка 🙏🏻🙋♀️
-
Доброго дня. Это відкрив рахунок в Scotiabank, кому вдалося відкрити кредитку, замовляли онлайн чи в відділенні банку, поділіться будь ласка🙏🏻
-
Я вже купила проїздний . При чому в мене були кошти на карті компас , а в мене зняли з кредитки .
-
Подзвоніть Тетяні. Вона займається страхуванням машин Tatiana Komkova 604-2558477 [email protected]
-
Можу порекомендувати людину що цим займається. Він сам з Харкова. Завжди страхую машину в нього.
-
Здравствуйте. Мне сказали что должна прийти первая зарплата , а потом только можно подать на кредитку . В CIBC дали кредитку без проблем ( правда был контракт рабочий , но я ещё не работала на момент открытия кредитки )
-
В мене є гроші на картці компас . Їх було достатньо для оплати абонемента на місяць . Даже зверху