Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я вже купила проїздний . При чому в мене були кошти на карті компас , а в мене зняли з кредитки .
-
Подзвоніть Тетяні. Вона займається страхуванням машин Tatiana Komkova 604-2558477 [email protected]
-
Можу порекомендувати людину що цим займається. Він сам з Харкова. Завжди страхую машину в нього.
-
Здравствуйте. Мне сказали что должна прийти первая зарплата , а потом только можно подать на кредитку . В CIBC дали кредитку без проблем ( правда был контракт рабочий , но я ещё не работала на момент открытия кредитки )
-
В мене є гроші на картці компас . Їх було достатньо для оплати абонемента на місяць . Даже зверху
-
Буду дуже вдячна за контакт 🤗
-
-
Привіт! Стикнулися з проблемою... медичний огляд по прильоту проходили ще відразу, але не отримали ніякого документа. А зараз потрібно заповнювати заявку на відправлення паспорта для вклейки візи, і там потрібно завантажити цей документ проходження MedicExam я не розумію де його взяти🤷♀️може хто знає підкажіть будь ласка🙏
-
Для вас пост: t.me/canadaap/27 Про кредитки там також десь було
-
Добрый день )Хочу продать свой билет на самолет Рига -Ванкувер .У меня не получается полететь .На 24 августа .Покупала через CONDOR.Вернуть его не могу ,только данные поменять .Цена 400$,сейчас эти даты билеты 1000-1500$. Денег вперёд не беру ,только после оформления и изменения данных на ваши .
-
Привіт, гроші можна зняти в будь якому банкоматі, 100 канадських доларів виходить з комісією приблизно 407-409 злотих (залежно від коливань курсу), але розраховуватись вигідніше
-
Привіт, стосовно страхування вживаного авто то стаж українського водіння врахується якщо ви вже змінили водійське посвідчення на канадське, якщо ні то після заміни суму страхівки перерахують
-
Всім доброго ранку. У мене питання, який у вас домашній інтернет (компанія, оплата на місяць) і головне як швидко його встановили? Живу в New Westminster
-
Telus