Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
еще пару моментов вспомнил лизинг же дают на машины что у них есть. т.е. вы согласовываете лизинг на машину что вы выбрали. Сначала к менеджеру определяетесь что хотите и можете, потом узнавать за лизинг. и когда вы будете подаваться на лизинг (запрос), они будут просить 500 долларов "залог" чтобы под вас зарезервировать машину. я пробовал в три салона, везде его просят, и везде где я решил пробовать возвращали на счет т.к. не смогли согласовать. я так понял это нормальная практика
-
А хтось працює в доставці їжі? Skip the dishes, uber eats, door dash? Поділіться враженнями і середнім заробітком
-
Я тимчасово підробляю в door dash. Uber просить лише ВС права. Скіп не знаю. В середньому за 8 годин роботи модна заробити 160 доларів, з яких десь 20% підуть на пальне. Залежності від автомобіля. Якщо ви на велосипеді чи самокаті буде щось інше, не знаю чи ціни на доставку однакові. Заявку одобрили дуже швидку, за 36 годин десь. Ніяких додаткових документів, просто паспорт, права і вона перміт. Все зробила через додаток. Дуже просто і легко. Я рахувала вчора чистими виходить десь 17-20 доларів на годину, в залежності від району. Виплата раз на тиждень. На вихідні, та в популярні години є акції, коли доплачують по 2.5 за замовлення. Зручно. Якщо ви не втомлюєтесь за кермом, та вам потрібна тимчасова робота, або додатковий дохід, або д зовсім немає мови, то це ідеалтний варіант
-
Привет всем! Кто недавно прилетел,какие требования по ковиду? Нужен бустер при 2 прививках в 2021 или достаточно теста из аэропорта?
-
Ще є Task Rabbit, зараз великі черги всюди, без жартів дехто готовий навіть платити за відстоювання черги за них
-
Чи хтось є у Польщі що може приютити на 2 дні
-
Або можливо маєте дані де мож залишитись
-
За норм ціну
-
Вітаю, підкажіть гарного автомеханіка в Сюррею? Дякую
-
Всім привіт :) А хто як віз гроші в Канаду ? Відразу на канадськи долари обмінювали у Європі?
-
Доброго дня, шановні. Може підкажете. В якому банку кращі умови щоб відкрити кредитний рахунок?
-
У мене CIBC, все влаштовує. Можу скинути в особисті інформацію про вигідні умови. Десь з цієї групи, здається, собі іі скопіювала
-
Привіт,можна і мені інформацію про СІВС.
-
Дякую, скиньте будь ласка