Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я коли свій робила в квітні, то простояла з 10:00-15:30 в New Westminster. Крайня встигла 😅
-
Ділюся в ососбисті)
-
Ні, кину сюди цей довгий текст) може ще кому стане в нагоді )
-
Увага!
Банк CIBC має спеціальну програму для новоприбулих українців CIBC Smart Account for Newcomers
- Ви отримуєте безкоштовний дебітний рахунок на два роки
- Вам нараховується бонус $400, якщо ви протягом двох місяців після відкриття рахунку:
2.1) маєте один постійний direct deposit (наприклад, зарахування зарплати напряму від роботодавця)
2.2) здійснили одну з таких транзакцій:
2.2.1) налаштували два автоматичних платежі (наприклад, за комунальні платежі та телефон) або
2.2.2) зробили дві купівлі через вашу Visa Debit або
2.2.3) заплатили онлайн два платежі (мінімум по $50) за, наприклад, рахунок за телефон та комунальні послуги
Після цього ви отримаєте $350 протягом 7 (семи) місяців після відкриття вашого рахунку!
2.2.4) Для отримання додаткових $50 ви повинні протягом 2 (двох) місяців після відкриття рахунку переказати з вашого дебетного рахунку CIBC Smart Account мінімум $200 на ваш CIBC eAdvantage® Savings Account.
Увага! При відкритті CIBC Smart Account вас запитають, чи ви хочете також і депозитний рахунок CIBC eAdvantage® Savings Account, тому погоджуйтесь! Якщо ви зробили пункти 2.2.1-2.2.4, то протягом 7 (семи місяців) банк CIBC вам подарує на рахунок $400 Також банк CIBC відкриває кредитні картки для українців з лімітом $2000-2500. Якщо у вас є хороша робота, то кредитний ліміт відразу підвищать до $5000 Реєстрація онлайн тут. За цим лінком вам нарахують ще додаткових $50! www.cibconline.cibc.com/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111617409890819&itrc=E844:1
-
А если уже есть счёт и депоз и кред карта. Эта программа уже не работает? Может кто знает.
-
якого скаму?
-
На жаль, скам тут дуже популярний. Особливо по телефону. Рекомендую взагалі не брати слухавку, якщо вам телефонують с незнайомого номеру, особливо якщо номер не місцевий (телефонні коди ванкуверу це 604 та 778) Пам'ятайте, що жодна державна організація не буде вам дзвонити. Зазвичай вони пишуть листи, тому не забувайте змінювати свою адресу, якщо переїхали
-
Мій номер починається з 403 – це номери Альберти. Рік тому переїхали до Ванкувера, і номер я не змінювала. Так багато хто в Канаді переїжджає з провінції до провінції і залишає старі номери. Так що, 403 теж не потрібно боятися). А взагалі, якщо дзвонять по важливому питанню, завжди залишать голосове повідомлення. Решта – спам 😉
-
До мене вчора також скамери добралися. В кінці робочого дня в папку з мотлохом прийшов лист якби «від мого CEO», попросив написати номер телефона . А я, дурна, і відповіла 🙆🏻♀️ Почали на ососбистий телефон слати смс-ки, що знайди найближчий магазин, де можна купити visa подарункові картки і я відчула цей pushing і додумалася перепитати про це у нашого CCO😅 Будьте обережними !
-
Огромное спасибо вам!
-
Нелегальне скачування та роздача фільмів не є кримінальним злочином у Канаді, але через порушення авторських прав може бути цивільний позов від 2 до 50 тисяч.
Спершу вам надсилають повідомлення від провайдера. Якщо ж компанія-власник відео вас засікла (а вони це роблять), то вам приходить повідомлення про вимогу сплатити штраф 2-3 тис. Якщо нема сплати, то можуть потягнути до суду і тоді можуть зарядити до 50 тисяч відшкодування.
У 2019 році у федеральному суді були справи проти понад трьох тисяч канадців за порушення авторського права американських компаній.
Кожен сам вирішує, що йому робити.
globalnews.ca/news/4933339/lawsuits-movie-downloading-uploading/