Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
На жаль, скам тут дуже популярний. Особливо по телефону. Рекомендую взагалі не брати слухавку, якщо вам телефонують с незнайомого номеру, особливо якщо номер не місцевий (телефонні коди ванкуверу це 604 та 778) Пам'ятайте, що жодна державна організація не буде вам дзвонити. Зазвичай вони пишуть листи, тому не забувайте змінювати свою адресу, якщо переїхали
-
Мій номер починається з 403 – це номери Альберти. Рік тому переїхали до Ванкувера, і номер я не змінювала. Так багато хто в Канаді переїжджає з провінції до провінції і залишає старі номери. Так що, 403 теж не потрібно боятися). А взагалі, якщо дзвонять по важливому питанню, завжди залишать голосове повідомлення. Решта – спам 😉
-
До мене вчора також скамери добралися. В кінці робочого дня в папку з мотлохом прийшов лист якби «від мого CEO», попросив написати номер телефона . А я, дурна, і відповіла 🙆🏻♀️ Почали на ососбистий телефон слати смс-ки, що знайди найближчий магазин, де можна купити visa подарункові картки і я відчула цей pushing і додумалася перепитати про це у нашого CCO😅 Будьте обережними !
-
Огромное спасибо вам!
-
Нелегальне скачування та роздача фільмів не є кримінальним злочином у Канаді, але через порушення авторських прав може бути цивільний позов від 2 до 50 тисяч.
Спершу вам надсилають повідомлення від провайдера. Якщо ж компанія-власник відео вас засікла (а вони це роблять), то вам приходить повідомлення про вимогу сплатити штраф 2-3 тис. Якщо нема сплати, то можуть потягнути до суду і тоді можуть зарядити до 50 тисяч відшкодування.
У 2019 році у федеральному суді були справи проти понад трьох тисяч канадців за порушення авторського права американських компаній.
Кожен сам вирішує, що йому робити.
globalnews.ca/news/4933339/lawsuits-movie-downloading-uploading/ -
Хто у Канаді Ванкувері розкажіть детальніше про роботу (де саме шукати?
-
Indeed, Glassdoor, Craigslist, LinkedIn
-
www.facebook.com/groups/canadajobsforukrainians/?ref=share_group_link
Підписуйтеся, багато вакансій пропонують тут .
-
Привіт, шукаю в оренду кімнату, з першого вересня.Якщо у Вас є наявні варіанти - напишіть в лс, будь ласка. По можливості, поділіться контактами рентовок.
-
Взагалі Річмонд досить непоганий, чайна таун вродь знаходиться у північній частині Ванкувера
-
Скажіть, якщо дзвонить робот типу з ups, що відправлення для мене і треба підписалися. Передзвонюю, не зрозуміло, який номер відправлення, слухавку не беруть. Це скам? Чи справді таким чином інформують, що є відправлення? Може, хтось з таким стикався?
-
Дякую