Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
До мене вчора також скамери добралися. В кінці робочого дня в папку з мотлохом прийшов лист якби «від мого CEO», попросив написати номер телефона . А я, дурна, і відповіла 🙆🏻♀️ Почали на ососбистий телефон слати смс-ки, що знайди найближчий магазин, де можна купити visa подарункові картки і я відчула цей pushing і додумалася перепитати про це у нашого CCO😅 Будьте обережними !
-
Огромное спасибо вам!
-
Нелегальне скачування та роздача фільмів не є кримінальним злочином у Канаді, але через порушення авторських прав може бути цивільний позов від 2 до 50 тисяч.
Спершу вам надсилають повідомлення від провайдера. Якщо ж компанія-власник відео вас засікла (а вони це роблять), то вам приходить повідомлення про вимогу сплатити штраф 2-3 тис. Якщо нема сплати, то можуть потягнути до суду і тоді можуть зарядити до 50 тисяч відшкодування.
У 2019 році у федеральному суді були справи проти понад трьох тисяч канадців за порушення авторського права американських компаній.
Кожен сам вирішує, що йому робити.
globalnews.ca/news/4933339/lawsuits-movie-downloading-uploading/ -
Хто у Канаді Ванкувері розкажіть детальніше про роботу (де саме шукати?
-
Indeed, Glassdoor, Craigslist, LinkedIn
-
www.facebook.com/groups/canadajobsforukrainians/?ref=share_group_link
Підписуйтеся, багато вакансій пропонують тут .
-
Привіт, шукаю в оренду кімнату, з першого вересня.Якщо у Вас є наявні варіанти - напишіть в лс, будь ласка. По можливості, поділіться контактами рентовок.
-
Взагалі Річмонд досить непоганий, чайна таун вродь знаходиться у північній частині Ванкувера
-
Скажіть, якщо дзвонить робот типу з ups, що відправлення для мене і треба підписалися. Передзвонюю, не зрозуміло, який номер відправлення, слухавку не беруть. Це скам? Чи справді таким чином інформують, що є відправлення? Може, хтось з таким стикався?
-
Дякую
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста парикмахера в районе South Vancouver или New westminster.
-
Зоряна майстер чоловічих стрижок, Burnaby
-
Ну раз речь зашла на парикмахеров, то подскажите мастера по женским стрижкам в Ванкувере, возможно в Бернаби или Ричмонде. Если можно, то ссылки или телефон. Заранее спасибо
-
Доброго вечора, чи є хтось з українців в Ладнері (Дельта) або можливо в Тсаввасені?