Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дивіться вимоги авіакомпанії, якою летите. У кожної різні обмеження.
-
Привіт! Можливо хтось працює в готелі фронт деск сервісес чи інша посада в готелі і знає чи можна буде потім подаватись на PR і його отримати? Я була прийнята на посаду Night manager але не змогла працювати вночі, тепер думаю що далі робити ( я не в Ванкувері, але провінція BC)
-
Лучше заниматься либо через приложение по типу Memrise или найти преподавателя из Украины и с ним индивидуально заниматься. Бесплатные курсы очень мало результативны, большие группы, люди с сильно разным уровнем так ещё и ездить нужно. А местные частные курсы и репетиторы - дорогие.
-
Скажите, пожалуйста, возможно ли найти работу для девушки с минимальными знаниями языка?
-
А не простой? это в какой сфере?.. мы вдвоем с квартирой не должно быть проблем.. я английский знаю. планирую на бар пойти работать
-
Спасибо большое за информацию
-
Доброго дня, везли котів, але з переносками та ж ситуація, можна купувати м'які, ну типу сумки для тваринки, тоді не мало б бути проблем, не залежно від її розміру. У нас були такі, все пройшло чудово. Ще рекомендувала б вам добре собаку вигуляти перед вильотом, буде втомлена і спокійніша у літаку.
-
Добрый день, я мастер с 7 летним опытом ,совсем недавно приехала в Ванкувер , ищу модель на следующей недели на 17:00 на бесплатную стрижку - у каре - по адресу салона : 2450 Heather St, Vancouver, BC V5Z 3H9 мои работы можете посмотреть тут : instagram.com/mila.hair.ca .Пожалуйста присылайте фото Ваших волос в личку
-
Доброго дня! Хто знає україньсьго хорошого стоматолога у Ванкувері?
-
Добрий день, можливо вам краще буде використати цю онлайн платформу. Я для малого шукала там вчителя словацької мови buki.com.ua/tutors/anhliiska-mova/