Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Скажіть будь ласка яку допомогу можна отримать в Walk in clinic? Знімок там можуть зробить чи краще в госпіталь в імерженсі рум?
-
Думаю краще ідіть на emergency. Минулого тижня облзвонила три найближчі walk in clinic- в жодній не допомогли. Appointment можливий через 2 тижні, в деяких - перший візит до лікаря лише онлайн. Але ви для початку спробуйте обдзвонити найближчі до вас клініки, а раптом 🤷🏻♀️ P.S. Я не рентген шукала, а щоб оглянули ухо.
-
Дякую, не знала про це. Я думала там відразу можуть прийнять.
-
Це лише мій досвід. Можливо в інших містах не так-не можу сказати. Але будьте готові, на всяк випадок, що в emergency можна провести близько 5-6 годин в черзі .
-
Привіт, тут є хтось, хто отримав PR у BC. Або хоча б на федеральному етапі?
-
Для мене це актуальна також тема . Було б цікаво почути досвід інших 🙂
-
Я вже була в імерженсі рум один раз. Я в малому місті, людей було всього декілька, але все одно чекала декілька годин. В мене біль в шиї і руці. При огляді лікар навіть не попросила зняти одяг щоб обстежить де і що болить. Призначила протизапальні обезболюючі пігулки і фізіотеоапію ( одна сешн мінімум в межах 100 дол). А тепер для повного щастя я впала з велосипеду на ту саму руку. Всі говорили що краще починать в невеликому місті. Ось я і почала. Ближня імерженсі рум знаходиться в сусідньому місті. В тому що я, є тільки клініка для людей , в яких тут є сімейні лікарі. Автобус в сусіднє місто ходить один раз в день, тож треба шукати когось хто дасть a ride.
-
Ще мені будь ласка надішліть посилання на курси
-
Вітаю. Хто володіє інформацією як записуватись в школу? Проживаємо в Ванкувері. Дякую
-
Всім привіт)) Можливо хтось знає хорошого чоловічого перукаря в Річмонді? Поділіться контактами будь ласка
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка перекладача документів з української мови на англійську (картки вакцинації дітей), щоб не дорого. Заздалегідь вдячна 🤗
-
8100 Ackroyd Rd Unit 175, Richmond, BC V6X 3K2 Dr.Kwok на зарослого 215 ( осмотр 100, все остальное аналізи и Х-ray) Все рядом