Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт!👋🏻
Мене звати Інна і мені 25, 2 місяці тому приїхала до Річмонду. Зараз шукаю квартиру для оренди з 1 вересня на 1 - 1,5 року. 🏡 На жаль, надто мало хороших варіантів… практично немає:( Маю дві part-time роботи, які можуть мати зміни до 9:15/11:30 p.m. І це теж може дещо ускладнити пошук!🥺
🆘Тому, якщо тут є ті, хто також в пошуку квартири - пропоную об‘єднатися! Звісно, краще дівчата) Оскільки варіантів 2 bedroom 2 bathroom значно більше!)🆘
Пишіть в особисті, познайомимось та обговоримо деталі!🤗
Я розглядаю в першу чергу Річмонд або Marpole. Або ж інші місця, близькі до Canada Line🔵, оскільки працюю в Richmond Center i YVR Airport.🛫
Якщо хтось здає квартиру/кімнату - буду вдячна за варіанти🙏🏻 Цікавить окрема спальна та окрема ванна кімната, пральня та повна кухня в квартирі.
Буду вдячна за будь-яку допомогу чи контакти!💙💛
#marpole #ричмонд #оренда #житло #ванкувер
-
Підскажіть, будь ласка скільки часу зайняв медогляд у Варшаві? І в якому саме мед закладі?
-
Близко години, це була чиста формальність) і потім заїхала на рентген, за 15 хвилин все зробили. На наступний день отримала звіт про medical exam @lidiavintia
-
А скiльки коштувало?
-
Не пам’ятаю, близько 150 долл за мене і дитину @jaguar_sommelier
-
Доброго дня! Чи є в цій групі автопідбирачі, чи може у когось є номери таких людей, чи хтось може просто допомогти підібрати та купити вживане авто щоб усе було по правилам. Сам ще не в курсі що до чого, тільки буду летіти. Бажано острів (район Вікторії). Дякую
-
Добрий день ,можливо хтось знає на який термін можна виїхати з Канади щоб не втратити медичну страховку і які наслідки можуть бути ?
-
Можно пожалуйста подробнее о продлении паспорта.🙏 За сколько месяцев до окончания паспорта пора действовать?( втечение года ждёт меня эта процедура) Куда бежать, есть ли очередь на регистрацию заранее ждать? что делать, как происходит, за 1день справлюсь или нужно оставлять паспорт и снова забирать? Цена вопроса? На сколько продлевают? Спасибо.
-
Продлевают только, если срок действия 3 месяца и меньше
-
Користуйте: t.me/canadaap/27
-
Користуйте: t.me/canadaap/25