Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, отримав чоловік лист на вклейку візи, знаходиться в Україні. Яким чином можна відправити паспорт на вклейку до Варшави, може хтось має координати людей, хто цим займається. Дуже вдячна, дякую
-
дивно просто, для дітей зазвичай безкоштовно або дешево.. а тут якось дорожче ніж приватне страхування виходить (при тому що там ще й немає стоматології і т.і.) Це я не жаліюся, просто дивуюся підходу :) а людям так, це треба мати на увазі. Мені на трьох дітей то вийде 225 в місяць, якось не дуже фемілі орієнтовно :( :)
-
Дякую
-
Привіт ! Де можна пройти медицину не дорого ?
-
Якщо по програмі для українців,то ми в Surrey проходили
-
Добрый вечер! Клининговая компания, где я работаю, объявила о том, что возьмёт ещё 2 человека. Руководитель: канадка, хочет помочь украинским женщинам. Очень порядочная(имеет украинские корни). Зарплата 20$/час part time первая половина дня. Расположение North Vancouver. Если кому-то интересно, пишите в личку.
-
Доброго дня! Прилітаємо з хлопцем в Ванкувер на початку вересня, шукаємо квартиру. Можливо хтось може підсказати як можна винайняти онлайн без завдатку?
-
t.me/ukrainians_toronto
-
Я перекладала свідоцтва про народження дітей, дозвіл на виїзд за кордон. Якщо працюватимете по спеціальності, то тут інші дозволи і переклади, можна буде на місці вже перекласти .