Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ви можете запитати у когось з працівників аєропорту де знаходиться success
-
Го, ось за 100$ є вільна кімната на airbnb: www.airbnb.ca/rooms/50089222?location=Richmond%2C%20BC%2C%20Canada&check_in=2022-08-27&check_out=2022-08-28&federated_search_id=e43cf8c5-bc56-450a-a90c-5df80e2af412&source_impression_id=p3_1661587395_vBaF9NM37qBfIoEo
-
Ви ще в аеропорті?
-
Доброго ранку, підскажить будь ласка що за форму треба заповнювати до виліту в Канаду за 72 години?
-
Привіт , я збираюсь через місяць у Канаду по CUAET в Ванкувер, чи Канада надає проживання на перший час чи потрібно самому шукати житло ? Які ціни в середньому на оренду кімнати і чи здаються кімнати взагалі чи потрібно знімати цілу квартиру ? Яка ситуація з роботою? Чи потрібна вакцина ? Якщо є дві вакцини але зроблені рік назад потрібно робити повторні кожного року чи достатньо одноразової вацинації ?
-
Ого скільки питань 😂Можна я відповім на одне: вакцина не потрібна (йдете на карантин 14 днів, оренда житла на market place у фейсбуці), і в яку провінцію збираєтесь?
-
А хіба на карантин не потрібно йти тільки тим, у кого неповна вакцинація? Мені казали, що в Канаді немає поняття термін вакцини. Якщо пройдений повний курс вакцинації ( без бустерної дози) то ніякий карантин не потріьно проходити, і така людина вважається вакцинованою.
-
Я про тих хто не має вакцин зовсім, про це не знаю
-
Хлопець начебто запитав про ситуацію, коли вакцинація «поотермінована»
-
То де тоді правда, оскільки мені люди казали, що навіть, якщо термін закінчився, то ніякого ПЛР здавати не потрібно. Якщо це працює, як ви кажете, то тоді взагалі простіше просто бустер вколоти і таким чином відновити термін ваецинації
-
Казали ті, хто прилетів з протермінованим сертифікатом і ніякий ПЛР не здавали
-
Цікаво, теж летимо ними в середині вересня🤔
-
Так я маю дві вакцини файзер , зроблені в Україні рік назад. Але дія вакцини закінчується 19.11.2022 , тому цікаво чи потрібно буде по закінченню робити нову вакцину чи моя вакцина яка є в наявності навіть після дії закінчення буде дійсна ? білтше цікавить з теми працевлаштування тому що чув що багато де не беруть без вакцини на роботу .