Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Можливо і не треба але дівчина на гарячій лінії сказала так. Краще все ж зробити щоб не розвернули
-
Правди нема, її давно собака з'їв
-
Так я маю дві вакцини файзер , зроблені в Україні рік назад. Але дія вакцини закінчується 19.11.2022 , тому цікаво чи потрібно буде по закінченню робити нову вакцину чи моя вакцина яка є в наявності навіть після дії закінчення буде дійсна ? білтше цікавить з теми працевлаштування тому що чув що багато де не беруть без вакцини на роботу .
-
Ще можливо тому що у мене перший літак LOT і у нього так треба, а якщо з Німеччини то не треба.. хто його знає
-
Не треба. У мене скінчився 18.08.
-
На працевлаштування не питали вакцинований чи ні. Принаймні мене..
-
Дякую ☺️
-
Так я не зрозуміла треба пцр на посадку в літак без вакцин? Якщо нічого нема
-
Я теж, буду уточнювати з понеділка в авіаперевізника
-
Ну з цим ніхто не сперечається, з канадськими вимогами все ясно. Тут не зрозуміло про вимоги авіакомпанії більше)
-
Якщо у вас дитина шкільного віку вам не потрібно переробляти, з візітор перміт вона буде зарахована до школи. А от якщо ви переробите на стаді перміт ви будете сплачувати 75$ за страхування щомісяця
-
Якщо ви стльні духом , то подолаєте все. І кімнати знаходяться, і робота знаходиться, але все залежить особисто від вас. Робота залежить від того, яка у вас англійська, пошук житла - треба шукати заздалегідь хоча б на якийсь короткий час, але не ведіться на передоплату, бо то шахраї. Все реально, але не сподівайтесь, що вам то все на блюдечку з золотою облямівкою подадуть. "Стукайте і вам відкриють, просіть і вам дадуть". Головне вперто до мети іти. Не ви перші, не ви останні вирушаєте в нове життя. Успіху вам на шляху!
-
Ви провакциновані і це основне, а за термін ніхто не питає. І взагалі раджу вам по приїзду відповідати на поставлені питання коротко і без "але". Наприклад: Питання -" Вакціновані" Відповідь- " Так". Ні в якому разі не - "Так, але.......". Будете розводити "соплі" , будуть шпиняти вас. Соррі за сленг.
-
Питання до організаторів, або тих хто знає. Чи можете зазначити конкретну локацію завтрашнього міроприємства від конгресу українців? Чи попадемо ми за зазначеною локацією «3883 Imperial St» чи будемо блукати? Скільки часу займе це міроприємство?
-
Дякую за попаду , але не дуже розумію як знайти житло на відстані переживаю зо можуть обманути тому що можуть потребувати передоплати у вигляді залога а по приїзді може виявитись що ніхто не відповідає і адрес не дійсний , як не я там все для мене буде не знайоме
-
Можливо є ц когось знайомі хто здає кімнату або квартиру ?
-
Доброго дня. Поділіться контактами , хто може допомогти, еміграційного консультанта рос. Чи укр. Мовного. Щиро дякую
-
Дякую!)
-
В Канаді поки нема такого як вакцинація в якої вийшов термін. Надіємось і не буде.
-
Доброго дня. Може хтось може підказати - пробив колесо на скутері, невеличке, де можливо заклеїти на вихідних?
3287/23278