Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Що саме цікавить ? Я користувалася вже . Записалася до лікаря в walk in clinic і якщо робиш appointment по MSP, то ніякої оплати на виході не потрібно.
-
Вітання! Гараж з гуманітарною допомогою цього тижня буде відчинено у вівторок (30 серпня) та четвер (1 вересня). З 9:30 до 12 години.
-
Давайте краще окремо пост підготую по резюме, бо так довго буду висилати ті резюме
-
А де він є? Це той що в New Westminster. Дякую!
-
t.me/uahelpca
-
Вже бачу. Так і є.
-
Так, це при церкві
-
Дякую, я вже побачила.
-
добрий день) Розкажіть будь ласка про власний досвід спілкування з місцевими в Канаді. Чи привітні люди, чи є якийсь момент неприйняття через погану англійську чи акцент? Чому питаю, зараз вже майже півроку в Німеччині, і мені дуже важко. Враження, що люди не хочуть напружуватися, якщо ти не знаєш німецьку, твої проблеми. Просиш написати в перекладачі на моєму телефоні, і вони не хочуть. Це все я про сферу обслуговування говорю. Враження, що вони взагалі не хочуть йти на зустріч. І німці мені якісь не привітні здалися. Зустрічалися декілька привітних, але загалом таке в мене суб'єктивне враження. От і цікаво як з цим в Ванкувері, та в цілому в Канаді.
-
Люди тут привітні. Я завжди вибачаюсь за свою англійську. І всі посміхаються і кажуть, що все Ок. І більш-менш ми розуміємося )) тут багато іммігрантів і всі так починали. Тому, не переживайте. А щодо перекладу, то краще використовувати голосовий перекладач, щоб вам «наговорили в телефон» (ну, якщо це зовсім патова ситуація). Все буде добре 💙💛
-
Добрий день, проїздом у Ванкувері, можливо хтось підскаже, де на пару годин можна залишити важку валізу ?
-
Десь ближче до стенлі парку
-
Можете спробувати translink lockers