Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я з сім'єю сьогодні проходила в Сурреї, записувались минулого тижня. По ціні це найдешевше що я знайшла, огляд лікаря 75, кров 70 і рентген 60 доларів
-
Люди скрізь є різні. В Канаді багато людей, які в обличчя посміхаються, за спиною обговорюють і доносять начальству і їм дуже важко, чи нема бажання розуміти, що людина тільки що приїхала в Канаду. Так що ідеалізувати Канаду теж не раджу. P.S Я не про волонтерів, а про роботу , колег на роботі і т.д
Але безперечно тут дуже багато хороших людей.
-
Погоджуюсь з вами. Живемо у Хоста, все було чудово, але щось пішло не по її, питаю, що не так, відповідає все good, а губи дує, чмакає і таке інше, усім своїм виглядом демонструє своє якесь незадоволення. Питаю, знову, що не так, є якісь панні до нас, знову відповідь, що все гуд. Я ще сусіди все про нас знаю, про нас розповідається абсолютно все. Куди пішли, що їли, як їли, що робимо, скільки в мене і коли заняття з англійської, що в мене сьогодні на роботі було і т.ін. Так що, не ідеалізуйте. Усюди люди.
-
Щодо акцентів, Німці чудово знають англійську. З нами спілкувалися англійською.
-
У мене питання, щодо іжі🙈. Як у вас з цим? Я тут вже 3 місяці, схудла на 5 кг, бо я майже нічого не ім.
-
В мене ідентично було на роботі. Сьогодні під час інтерв‘ю на питання що б я хотіла від компанії як від роботодавця, відповіла, що якщо я зроблю помилку, в першу чергу говорити про це зі мною, а не записувати в рікорд. Канадка не стрималася і щиро засміялася 😂
-
Це у вас напевне тому, що живете в хостів і не почуваєте себе вільно на кухні і взагалі. Будете жить самостійно, це прийде в норму. В нас так склалося, що другий тиждень тимчасово живемо в бейсменті, де в кімнаті де їмо і коридорі де холодильник на підлозі цемент, ну і запахи відповідні, то я зараз їм тільки вівсянку , замовляю китайські овочі, плюс ще кава, вода і соки, більш нічого не можу їсти.
-
Канаді неймовірно їжа , я не про рестіки, а про те що продається у магазинах . І фрукти і овочі і м’ясо все в рази смачніше і вибир неймовірний . Як у вас так вийшло , я тут боюся не набрати )) а ви схуднули .
Картопля картопляніша , риба рибніша , овочі і фрукт просто райські . А скільки всього нового , постіно купуємо щось таке що не побували дома ))
-
Все залежить від людей . У нас чудові хости. Після переїзду від них думаємо будемо дружити родинами. Всі так страшилии «канадською метальністью» , але ми живемо у білих вихідців з Європи , що в Канаді вже у 5 тому поколінні (рідкість😂) ми давно вже перейшлина особисті теми , і відчуття що знайомі сто років . Але впевнений що буває і навпвки.
Як і усюди Люди ж різні. Але якоїсь супер різниці з нашою метальністью я не помічаю . Просто вони добріші, делікатніші і мякіші і менш травмовані житям , і якщо ти тактовний і щирий , то все буде добре .
А ще познайомився з китайцем , зараз теж потроху переходимо з приятелівського формату дружній.
Коротше , мій висновок якщо ти відкритий екстраверт у якого було і в Україні купа друзів та соціальних контактів то так буде і у Канаді . Якщо ти обережний недовірливий і не підпускаєш людей до себе на кілометр. Ніхто набиватися у друзі не буде )