Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброї ночі всім , А хто в курсі як можна змінити адресу на work permit. І на скільки це критично ?
-
А в ID card?)
-
Дитина 4 роки заплатила 50 доларів
-
Решту якщо цікавить напишіть в особисті повідомлення
-
Дякую)
-
Немного категорично звучит. Я жила два месяца в хост семье, там все ходили в шортах футболках, жена в топиках всяких. Любила обсудить всех знакомых и родственников их семьи. Если предлагали брать все в холодильнике и кладовке, то это было реально так)
Хотя у меня была не 100% канадская семья, там девочка была из Техаса родом, а муж из Индии...
-
Ну просто у каждой семьи своя специфика тоже)
-
Я не знаю, я від кавунів тут тащусь і від всього . Давайте я кину назву магазину де ми купляємо фрукти і овочі - Thrifty Foods. Він типу дорощий але по фруктам космічний . Комбінуємо його з Валмартом і Каско.
Але і у Валмарті і у КАСКО все теж чудове. Ну і всілякі азіатські магазини з дивним дивинами любимо тестити. Коротше може ми в різних Ванкуверах?))
-
1)ходити голим некрасиво при всіх 2) дуже і дуже , суб’єктивно, вони можуть розуміти чому ви сказали «вот» , наприклад, у вас не той рівень англійської 3) постіно говоримо українсько при своїх хостах 4)коли напивалися з нашими хостами обговорювали всіх ))) 5) запізнюватися не можна з усіма 6) перепитувати треба з усіма 7) звичайно не можна все з’їсти, вам же запропонували пригоститися а не обжертися . Але ми зі своїми просто по черзі готуємо , їм дуже дуже подобається украінська їжа . Ми перші почали пропонувати так робити. І пропонувати все що приготовлено нами, активно пропонувати .
Висновок - канадці як і українці різні. ( та І нам неймовірно пощастило з прекрасними людьми , це дійсно просто сліпа вдача. Родина доречі на 100 відсотків канадська у якомусь там 4 поколінні з двох сторін )
Головне пам’ятати - вас запросили в дім - ви гість ! Ну і відносини формують не миттєво , не треба форсувати події.
А ще непогано відчути, яку базову емоціну потребу для себе хоче закрити хост, запрошуючи вас. У чому його внутрішня мотивація.
Це може бути -Спілкування -Турбота про ближнього -фізична Допомога
- відчуття причастності до Українського питання .
- чи щось інше
І після цього допомогти йому реалізуватися у цій задачі.
Всі ми все одно повинні «заплатити» , просто тут оплата буде не грошима . А вашим часом , енергією, турботою чи іншими ресурсами які свідомо чи підсвідомо очікує від вас ваш хост.
-
Словами через рот. Сказати що я не впевнена що це гарна ідея бо не до кінця довіряю вакцинації . Подякувати за турботу. І прямо, але ввічливо перепитати , чи ваша відмова вплине на ваше подальше перебування у їх квартирі?
(Хоча у вакцині нічого поганого не бачу також ;) , але це не моє діло)