Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
модератори, видаліть пост. Це спам і фішінг
-
Yuliia
-
А ми Европейці фальшиву поспішу і фразу «everything is fine», вважаємо ліцемірстаом. Чесно, на зясовування стосунків не має часу, життя коротке, як показала війна. Так, ми різні, і треба знаходити компроміс саме у відвертій розмові, бути чесним перед самим собою і перед іншими.
Наша Хост, коли ми приїхали «обісрала» усіх своїх родичів, батьків, сестру, чоловіка, онуку, деяких сусідів. Через нас почала закривати свою потребу у сімейному затишку. Син приїжджає 1 раз на 4 роки. Чоловік десь на заробітках. Онука приходить тільки на Різдво. А коли дзвонить, то спілкується 5 хвилин і ображаться, що онука їй постійно дзвонить під час роботи. Було у неї в родині якесь свято, іі не запросили батьки до себе. Я втішала іі, як могла. Вона нам сказала, що ми витягли іі з глибокої депресії, що ми іі врятували.
Постійно мені говорила, ви крепка сім’я, ви такі дружні, чоловік тебе любить, у тебе гарні стосунки з сином. І вона хотіла бути частиною нашої сім’ї. Але, щоб не було, ми не зможемо замінити їй не вибудовані стосунки зі своєю сім’єю, і ми не пішли в цю іі гру.
Допомогли по будинку, багато чого відремонтували, але ми не маємо права ставити на місце іі сім’ї, і вона немає права, нами компенсувати своє недопрацювання у відносинах з родиною. Так це тяжка праця - будувати відносини з рідними, але іі треба робити.
От і всі непорозуміння.
-
Ніхто і нічого у цьому житті не побить просто так. У всіх вчинках є мотив. І є скриті вигоди, треба вміти їх розуміти.
-
Це все психологія. Вона досліджує поведінку людини 😉
-
Мені,на жаль ,не допомагає. Я намагалася і фільми дивитися і читати.
-
А скільки часу ви це робили? Справа в тому, що курси два рази на тиждень швидкого результату не дадуть, навіть до курсів треба щось робить бажано щодня. Хоча можливо ці курси майже кожен день. Теж подавалась на оцінювання коли ще була в Калгарі, але відповідь надійшла через два місяці, коли вже переїхала в інше місце.
-
Найкращий варіант, звичайно, інтенсивні заняття з кимось, самостійно дуже швидко від цього починає тошнить. Це я про свій досвід, але в мене не було можливості займатись з вчителем, тому це робила самостійно і купуючи деякі онлайн курси
-
Стосовно фільмів, спочатку перестлювала себе щоб їх дивитись, а зараз дивлюсь тільки англійською, бо іншою мовою вже не цікаво
-
Є платні в MOSAIC, там знижка для Українців. ILAC. Можна у спробувати підібрати за часом наш Український Grade Education Center - займатись дистанційно. Вони одні з найкращих в Україні. Grade Education Center grade.ua/uk/#course=adults
-
24timezones.com/ru/difference/vancouver/kyiv
-
engage.mosaicbc.org/english
-
www.ilac.com/
-
Доброго дня , хтось має інформацію чи з України можуть виізджати чоловіки за кордон коли отримують PR в Канаді ? (Visa and COPR) документ
-
А в переліку категорій це є - виїзд на пмж за кордон
-
Зараз знайду