Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
24timezones.com/ru/difference/vancouver/kyiv
-
engage.mosaicbc.org/english
-
www.ilac.com/
-
Доброго дня , хтось має інформацію чи з України можуть виізджати чоловіки за кордон коли отримують PR в Канаді ? (Visa and COPR) документ
-
А в переліку категорій це є - виїзд на пмж за кордон
-
Зараз знайду
-
dpsu.gov.ua/ua/Peretinannya-derzhavnogo-kordonu-pid-chas-pravovogo-rezhimu-vonnogo-stanu-Pitannya-vidpovid/
-
Вы такие вопросы лучше иммиграционной службе задавайте
-
Я ж і не говорив за Cuaet, я за PR говорю , через іншу програму
-
Ну я думав може тут хтось є хто може просвітлити
-
Зрозумів , дякую
-
Доброго дня, запрошуємо українських жінок на UKRAINIAN WOMEN'S FORUM
Я організовую це захід за підтримки Ukrainian Community Society of Ivan Franko та MOSAIC
БЕЗКОШТОВНИЙ ВХІД 💛💙
✍️Реєстрація обов‘язкова: forms.gle/fxz31mgdTp3TGWJdA
📍Місце: Ukrainian Community Society Of Ivan Franko, 5311 Francis Rd., Richmond, BC 🗓Дата: 03.09 🕔Час: 12:00-17:00
🥁Програма: 12:00-12:30 - Дарія Долгопола, організатор Жіночого Українського Форуму у Ванкувері 👋«Вітальна промова + нетворкінг» 12:30-13:00 - Діна Черевко, 🧩«Послуги MOSAIC доступні для українців з відкритими дозволами на роботу за візою CUAET» 13:00-13:30 - Дарія Долгопола 💻«Знайомство з ринком праці Канади та США. Майстер-клас із пошуку роботи на Linkedin» 13:30-14:00 - Євген Олійник 🏦«Канадська банківська система. Як створити кредитну історію з нуля» 14:00-14:30 - Оксана Гедзь 💰«Вступ до канадської податкової системи» 14:30-15:00 - Перерва та українські пісні🎤 15:00-15:30 - Інна Коваленко 📑«Страхування в Канаді. Чому важливо мати додаткову страховку» 15:30-16:30 - Лара Гордієнко 🧘♀️«Техніка подолання стресу. Різні техніки адаптації на основі типів особистості» 16:30-17:00 - Дарія Долгопола 🤝«Майбутні заходи+ Нетворкінг»
👩🦰Організатор: Долгопола Дарія +1 778 238 0872, WhatsApp, Telegram Instagram: www.instagram.com/dariya.dolgopola/
-
Женщина ? Не надо тут троллить. Я в Канаде уже 5 лет , спрашиваю для знакомых.
-
Скоріш за все під час воєнного стану не поставлять відмітку у паспорт, що людина має постійне місце проживання в іншій країні. Проте, якщо в людини вже є відмітка, то згідно з посиланням вище, мають випустити.
«Громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років які постійно проживають за кордоном можуть виїжджати за наявності відповідних відміток в паспортному документі,згідно ст. 4 ЗУ «Про порядок виїзду з України».