Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Так, вам потрібно звертатись у відповідні органи та дізнаватись, чи ставлять зараз відмітку в паспорті.
Нижче я окремо виділила головне:
«Громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років які постійно проживають за кордоном можуть виїжджати за наявності відповідних відміток в паспортному документі,згідно ст. 4 ЗУ «Про порядок виїзду з України гр. України».
Ще раз: лише за наявності відмітки в паспорті.
Відмітка:
— відмітка міграційної служби в паспортному документі (Державна Мінраційна Служба України)
— відмітка дипломатичної установи України в паспортному документі, або (Посольство України в іншій країні)
— довідка про перебування на консульському обліку (тут не дуже впевнена, треба шукати інформацію, але теж підпорядковується МІністреству Закордоних Справ України)
-
Дуже дякую
-
Ми вчора записалися: обов'язково потрібна карта щеплення для дитини (перекладати не обов'язково), перекладене на англійську мову свідоцтво про народження дитини, підтвердження місця проживання у Канаді(наприклад-договір аренди житла, підтвердження хосту), work permit когось із батьків та посвідчення особи( паспорт)
-
У мене карт щеплень на дітей не просили
-
Кто-то уже устроил ребёнка в школу 10 класс, подскажите пожалуйста, как проходит процесс ? Нужно ли сдавать тест для поступления или оставляют на повторный класс ? Возьмут в школу, если приедем только в конце октября ? Ребёнок не знает английский. Заранее спасибо
Ps пишите пожалуйста в личку ( нет времени искать в ленте )
-
Все кто реагирует на сообщения по выплатам на банковскую карту - будьте осторожны! Прежде чем вводить данные своей карты позвоните в свой банк и удостоверьтесь! В противно. Случае как только вы введёте данные своей карты с ваших счетов спишутся все средства! Будте осторожны и перепроверяйте информацию.
-
підкажіть будь ласка, а переклад свідоцтва про народження для школи треба у нотаріуса тут засвідчувати? чи як тут працюють перекладачі? може хтось підказати контакт перекладача хто зможе зробити швидко для школи (бажано в районі Сюррея або Нью Вестмінстера)
-
не треба тестів окрім англійської (ассесмент тест) але це вам відправлять коли ви вже у школу зареєструєтеся як я чув є класи де дітям допомагають з англійською, якщо вони зовсім не знають. для цього і роблять цей тест щоб зрозуміти кому треба. Але на практиці не знаю як це працює, для старшої школи може бути важкувато..
-
Якраз перекладаю свідоцтво дитині у них зараз
-
В них є і перекладач і нотаріус
-
Settlement agency MOSAIC допомагає з перекладами також. Можете звернутись і до них.
-
Доброго дня. Можно мені