Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В них є і перекладач і нотаріус
-
Settlement agency MOSAIC допомагає з перекладами також. Можете звернутись і до них.
-
Доброго дня. Можно мені
-
З першого вересня здається 2х кімнатна квартира з меблями в Langley (Willoughby area) включаючи одне парковочне місце. 2450CAN в місяць, не включаючи wifi і utilities, no pets allowed, no smoking, must be willing to sign one year contract. Must be able to provide employment/previous landlord references, credit history checks, 1/2 month damage deposit. Квартира дуже гарна, світла і чиста. Дуже близько школи, cадочки, Superstore, Costco, Willoughby shopping center, Langley Event Center. Більше за подробицями пишіть в приват.
-
мабуть мені тоді не щастить.. мені написали: we do require “Proof of guardianship” to confirm the final enrollment
- Proof of guardianship (as shown on child’s birth certificate, or other appropriate legal documentation such as landed immigrant document or guardianship order)
-
Доброго дня , тут хтось можливо знає якусь магічну комбінацію щоб записатись на білметрію у Львів ? Вже місяць пробуємо і навіть коли вискакують дати і час то клікнувши на них далі все трошки підвисає і потім викидає що дат вже нема . Цирк просто якийсь
-
мене теж, це хвилює 🙏шукаємо місце з червня місяця, вже 3 місяці жодного місця, і вдень, і вночі заходили, і по телефону дзвонили, ніяк не виходить 🙈 питали чи можна прийти просто, кажуть, що без запису не приймуть
-
Добрий вечір ! Хтось був вже у фудбанку Ванкувера ?
-
Більше 24 годин летіли сюди (була затримка рейса понад 3години). Не зовсім легкий виявився переліт, але ми налаштовувалися на гірше:) Дивлячись ще якого віку дітки, звичайно. Але в будь якому випадку всі долітають, не переймайтеся )