Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня , тут хтось можливо знає якусь магічну комбінацію щоб записатись на білметрію у Львів ? Вже місяць пробуємо і навіть коли вискакують дати і час то клікнувши на них далі все трошки підвисає і потім викидає що дат вже нема . Цирк просто якийсь
-
мене теж, це хвилює 🙏шукаємо місце з червня місяця, вже 3 місяці жодного місця, і вдень, і вночі заходили, і по телефону дзвонили, ніяк не виходить 🙈 питали чи можна прийти просто, кажуть, що без запису не приймуть
-
Добрий вечір ! Хтось був вже у фудбанку Ванкувера ?
-
Більше 24 годин летіли сюди (була затримка рейса понад 3години). Не зовсім легкий виявився переліт, але ми налаштовувалися на гірше:) Дивлячись ще якого віку дітки, звичайно. Але в будь якому випадку всі долітають, не переймайтеся )
-
Ем, мої вже дорослі. Тут я вам з лайфхаками не порадник )
-
Беріть іграшки , іжу, мультики. подушечку бо може пощастить і засне) іжу можно брати і в пляшках і рідину і сухі каші розводити
-
На стійці ресторації вкажіть що у вас малі діти і вам потрібно більше місця. Прям наголошуйте і просіть про це. Або посадять в місці де є екстра простір, або не посадять біля вас людину. Беріть іграшки мультики все що може зайняти дитину на декілька годин. Ми летіли 9 годин з жіночкою вона з дітьми гралася годин 6 на підлозі, поки вони не заснули. Всім літаком захоплювалися її стійкості. В неї було 3 дитини до 3 років.
-
Рідину для дітей без обмежень (у нас було 2 пляшки води по 0.5 куплені не в дьюті фрі. Просто треба було показати офіцеру що це для дитини і все
-
На рахунок скляних банок не знаю , везла лише в пакетику пюре hipp
-
-
Я летіла ще в квітні, то в мене була лише віза. Ворк перміт видали вже в аеропорті .
-
Добрий день) Порекомендуйте які райони розглядати під аренду? Ще зовсім не орієнтуємося в місті. Щоб знайти оптимальний варіант (зрозуміло, не даунтаун, але і щоб можна було б зручно добиратися громадським транспортом). Плануємо їхати в середині жовтня-листопаді. Будемо шукати студію, чи однокімнатну квартиру (не бейсмент) на двох дівчат. Бюджет максимум 2тис., краще б 1500. Які райони точно не розглядати? Бачила, що рекомендують Суррей, Порт Муді, Барнабі. Буду вдячна за рекомендації.