Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я летіла ще в квітні, то в мене була лише віза. Ворк перміт видали вже в аеропорті .
-
Добрий день) Порекомендуйте які райони розглядати під аренду? Ще зовсім не орієнтуємося в місті. Щоб знайти оптимальний варіант (зрозуміло, не даунтаун, але і щоб можна було б зручно добиратися громадським транспортом). Плануємо їхати в середині жовтня-листопаді. Будемо шукати студію, чи однокімнатну квартиру (не бейсмент) на двох дівчат. Бюджет максимум 2тис., краще б 1500. Які райони точно не розглядати? Бачила, що рекомендують Суррей, Порт Муді, Барнабі. Буду вдячна за рекомендації.
-
Я живу в 20 хв ходьби від метро в New Westminster. Дуже гарне місто, чудова транспортна розв’язка, привітні люди. Можете додати в свій список міст для розгляду житла☺️ . Але у всіх цих містах не так просто знайти житло і за такі гроші . Моя особиста рекомендація підписатися на деякі місцеві групи( є навіть місцеві групи з орендою житла) і написати там англійською мовою пост про пошук житла з детальною інформацією . Успіхів 🫶
-
Я б не радив селитися біля східної частини Hastings St. Та біля Commercial drive.
-
Живу біля fire station і траси- шуму багато, але до всього звикаєш )Хоча перший час від сирен підстрибувала🙈
-
Можу тільки уявити🙉
-
Тут стоит уточнить, что Вы имеете в виду восточная часть Хастингс именно Ванкувера. Тут непривычно для нас улица проходит сквозь несколько городов. Та же Хастингс начинается в даунтаун Ванкувера, проходит через весь Ванкувер, Бернаби и заканчивается перед Бернаби Макнтейн Парк. Сами живем на Хастингс в Бернаби и это один из самых удобных районов города)
-
Ребята все привет Подскажите контакты перевозчиков, чтобы перевезти мебель) спасибо
-
Доброго дня! 8 вересня ми приїзжаємо до Ванкуверу, підкажіть, же ви шукали хоста? Шукаємо житло з чоловіком на перший час, поки знайдемо постійно оренду. Ми працьовиті, дружелюбні та чистоплотні. Будемо раді будь-якій допомозі!
-
www.facebook.com/groups/334148545356287/permalink/440793354691805/
-
Шукаю сусіда чи сусідку, в свою студію, біля Даунтауну. Район так собі, ціна 650$/місяць, можна заїхати одразу. Більше питань та відео - в особисті повідомлення
-
Є декілька груп у фейсбуці: “Helping Hand - Рука допомоги - Рука помощи. Vancouver, Canada” “Помощь украинцам, Канада” “Vancouver Helps Ukrainians” Можете виставити пост з проханням про допомогу. Зараз складно знайти хоста, але можливо у Вас вийде. На короткий термін популярно знімати Airbnb.