Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
припустмо у вас буде 4000
ви знайдете на 2000 житло( сромне і не у Ванкувері, а десь за Порт Муді), лишається 2000 далі ви заплатити десь 150 за мобілки на двох 400 на проїзди на двох всіляки інтернети та комуналки та міні витрати , піде ще 500
у вас лишається ще 950
далі з фудбанком ви зможете витрачати на їжу на двох до 500 баксів на місяць , і ще лишиться 450 на про всяк випадок
-
А 400 на двоих це бензин ?
-
Девочки, сориентируйте пожалуйста, сколько в среднем в Ванкувере стоят бьюти услуги? Например:
- покрасить волосы
- гель лак маникюр
- наращивание ресниц
- покрасить+коррекция бровей Спасибо!
-
згадайте мій коментар, за рік тут ( а може швидше) ви ймовірно перестанете так часто це робити, як робили в Україні 😉
(я не про економію, я про відношення до подібного )
Жодним чином не розповідаю як кому жити, але коли знаходишся у цьому соціумі переформатовується відношення до репрезентаціїї себе як у хлопців, так і у дівчат )
-
Что такое часто? Я последний раз что-то из списка делала до ковида 😉 решила поинтересоваться какие тут цены, вдруг захочется себя побаловать)
-
Ну не всім треба 3 зони проїзждати …
-
Кстати so far вижу здесь (в северной америке) все виды внешности, от в пижаме в магазинах до длиннющих ногтей и ресниц на длину лба 😅 в том числе у мужчин(вроде 😅). Мне кажется классно, что здесь всем пофиг кто как выглядит и можно жить так как тебе комфортно, нет такого осуждения как у нас. По крайней мере пока такое впечатление сложилось.