Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
згадайте мій коментар, за рік тут ( а може швидше) ви ймовірно перестанете так часто це робити, як робили в Україні 😉
(я не про економію, я про відношення до подібного )
Жодним чином не розповідаю як кому жити, але коли знаходишся у цьому соціумі переформатовується відношення до репрезентаціїї себе як у хлопців, так і у дівчат )
-
Что такое часто? Я последний раз что-то из списка делала до ковида 😉 решила поинтересоваться какие тут цены, вдруг захочется себя побаловать)
-
Ну не всім треба 3 зони проїзждати …
-
Кстати so far вижу здесь (в северной америке) все виды внешности, от в пижаме в магазинах до длиннющих ногтей и ресниц на длину лба 😅 в том числе у мужчин(вроде 😅). Мне кажется классно, что здесь всем пофиг кто как выглядит и можно жить так как тебе комфортно, нет такого осуждения как у нас. По крайней мере пока такое впечатление сложилось.
-
Наверное нет высокой планки что все вокруг супер ухоженные, и можно так не париться?)
-
Наскільки я розумію, це стосується тільки вулиці. Щодо роботи- там по іншому і в основному дуже строго. Але можливо залежить від конкретного місця
-
Хто знає, де можна замовити/купити одяг з українською символікою?💙💛
-
Якщо Ви в пошуку футболок з написами, то до неї
www.facebook.com/lola.babich.9
-
Записалася до нашої Укр дівчинки на гель-манікюр -(50cad). Лазерна епіляція( у місцевому салоні) - бікіні ( весь курс)- 850 cad, пахви (весь курс)-450 cad
-
Дякую!
-
Дякую за інформацію 😊
-
Обміну немає, потрібно здавати спершу теорію, а потім практику