Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Подивіться на сайті West Jet до Парижу, в них в деякі дні тижня є скидки. А з Парижу до Польші окремий або потяг
-
Будь ласка. Я так сюди летіла. На дві людини з багажем вийшло десь 800 канадських. Ну і плюс з Польші в Париж
-
Доброго вечора Допоможіть будь ласка 🙏🏻🤗 Дано, дівчинка 13 років буде добиратися до школи на автобусі (1 зона). Яким чином купити компас карт для неї?! Знаю де купити звичайну на місяць за 102 долари, але питання в тому як можна ту помаранчеву по зі знижкою купити?!
-
Доброго вечора усім, підкажіть будь ласка хто недавно летів з Варшави в Канаду, як у вас перевіряли вакцину? Ви її перекладали?
-
- Compass Customer Service Centre -подивіться адресу у Гугл. Там вони з чайнатаун повинні до вотерфронт переїхати у вересні, подивіться в інеті точніше .
- У деяких магазинах (продуктових чи мікс) є позначення що можна купити картки компас. Звертайте увагу або запитуйте на касі.
-
Добрий вечір! Запитайте в школі за U-pass, його зазвичай студентам та учням видають
-
Дякую 🤗
-
Вы не могли бы у дочки спросить контакт мастера пожалуйста.
-
Спасибо)
-
Ой йой 🙈 да, надо будет привыкнуть ещё к этим ценам) спасибо
-
А хто в курсі, там фарби масмаркетовські типу Гарніер продаються? Теж фарбуюсь у рижий, пробувала різні, але особисто мені підійшла Garnier Sensation 7.40 - цікаво чи там є😊 Вибачте, що задаю таке тупе питання🙈
-
Не впевнена про відтінок, але Garnier точно бачила. Думаю можна пошукати в google про дану фарбу в місцевих магазинах Канади )