Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Можливо комусь буде цікаво ❗️Допомога в пошуку роботи для жінок за програмою CUAET❗️ Є така програма ASpire від YMCA. в чому суть: вони проводять тренінги щодо канадської культури, навчають складати резюме, готовлять до інтервю, допомогають з одягом, можна отримати сертифікат першої мед допомоги і допомагають Вам знайти роботу, пропонують/домовляються через нетворкінг про Ваше майбутнє місце роботи! ‼️Найголовніше, вони субсидують роботодавцю 75% Вашої заробітної плати‼️ Я закінчила таку, особисто від себе - дуже корисно. Наступний поток навчання - з листопада, але залишилось декілька місць. Дуже рекомендую! Реєстрація за посиланням ywcavan.org/aspire можете сказати, що рекомендувала Керечанин Наталя аплаїтись на програму. Якщо в когось є питання, feel free, задавайте
-
Привіт, лечу в ванкувер 21 з дружиною. Підкажіть, будь ласка, якийсь адекватний спосіб знайти тимчасове житло на тиждень, а то airnbnb трошки кусається. А ще буду вдячний, якщо поділитесь досвідом того як самі шукали і взагалі скільки потрібно часу на те щоб поробити усі дефолтні доки і знати житло уже на довготривалий?
-
Треба дивитися на курс в paysend курс може бути нижче тому і комісії менше для порівняння глянути треба курс
-
Wise Paysend
-
Salon Poised Yaletown (604) 620-8783
-
Я помогаю нескольким семьям в Украине выжить. 3-м людям деньги доходят на карточки через Wise. Но одному человеку не получается послать деньги на карту ни через один сервис. Все держат деньги неделю-две, потом возвращают с сообщением, что невозможно послать трансфер. Я не знаю, что там у них с банками. Но попробовала послать через Paysend, получается. Деньги доходят через секунды.
-
Спасибо!!
-
Ребят, может кто-то скинуть вопросы по ковиду из формы по английски? 10. Ваш карантинний план перебування в Канаді (якщо ви не звільнені від перебування в карантині). Тут потрібно вказати: — Чи є у вас житло, де ви можете перебувати в карантині 14 днів, або, можливо, довше. — Звідки останнього місця, де ви закінчили свій 14-денний карантин. — Чи можете ви уникнути будь-яких контактів з іншими людьми, які не подорожували з вами, поки ви перебуваєте в місці проходження карантину. — Чи будете ви мати доступ до предметів першої необхідності (включаючи воду, їжу, ліки і теплий одяг), не залишаючи місця свого карантину. — Чи будуть перебувати з вами рядом люди з підвищеним ризиком зараження COVID-19 (65 років і старше, які мають супутні захворювання, з ослабленим імунітетом). — Чи будуть знаходитися в місці вашого карантину люди, які працюють або допомагають в установах, в будинках або на робочих місцях, де є люди з підвищеним ризиком зараження COVID-19.
-
Спробуйте wise.com Мені в якійсь групі підказали, за що дуже вдячна. Кошти перераховуються швидко і мала комісія. Переказ на українську карту
-
Обережно з цією компанією. Вони відмінили мій рейс в день вильоту і вже 2 місяці не повертають гроші .
-
Вони запропонували рейс через 3 дні, ми втратили 1 ніч готелю і поїхали машиною
-
Так. Я про це і кажу, шо якщо відміна рейса, дають ваучер на іншу дату. Але ж Ви написали, шо вони не повертають Вам гроші. Вони і не повинні. Це прописано у умовах low cost. Всі, хто платять за літак $60 (чи інша маленька сума) повині буди готовими до таких сюрпризів.
-
Якщо тут є мами самі без чоловіка з дитиною. Чи виникало у вас бажання поїхати з Канади коли стикалися з труднощами? Якщо хтось буде мати бажання, напишіть в приват. Я не в Ванкувері, в меншому місті БК. Справа не в мовному бар‘єрі, з англійською все нормально.