Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
А ось і наш спортсмен! Найкращій!👍
-
Подивіться на Facebook market place. Я бачила там дуже бюджетні варіанти...20 CAD
-
Всім привіт, підкажіть чи є серед нас кравець чи швачка, потрібно підігнати форму на роботу, бо тут дуже великі розміри😉
-
Якби ще з кожної роботи можна було подаватись на pr, але ж ні…
-
Ну податися з будь якої і чекати не знать скільки це таке
-
Я бачила вакансію на сайти WorkBC. І зарплата була не мала.
-
Кого цікавить робота🏠НЯНЕЮ для 2 річної дитинки? 👶🏻( сім‘я з Харкова💚). 🔅Три години на день (9:00-12:00) 🔅Будні дні.
🔅м. Коквітлам -
В підкажіть будь ласка, яким компаніям вони пишуть? Якщо ви відсилаєте резюме самостійно? Як це працює. Моя "допомогалка" сказала що резюме у мене добре складено, та ч не маю канадського досвіду тому її рекомендація - ідіть волонтерити. Як тільки буде канадський досвід усе налагодиться.😅. І ще наказала щоб я їй звітувала кожні 2 тижня як там я розсилаю і які в мене успіхи. От і вся її робота. Вона нічого не робить, тільки я і їй ще звітувати і писати повинна. Я так розумію що їх асистенти дуже по різному працюють 🤔
-
Ну їй мабуть якісь звіти треба писати:)
-
Ребята, всем привет. Есть несколько вопросов:
- Open work permit на каком носителе выдают?
- Есть ли банки, в которых можно оформить карты дистанционно, или же во все только ехать?
- Такой же вопрос к сим-картам. Заранее благодарен!
-
Привет. 1.На бумаге. 2..Только ехать в банк, а записаться лучше заранее. ( это если хотите к русскоговорящему) 3. И сим карту нужно покупать с паспортом. И по приезду ещё sin нужно сделать, его можно онлайн, но так ещё дольше его потом ждать или забирать. Я всё успела за 2 дня сделать. Можно и за 1 если у вас будет друг на машине, потому что ещё надо будет научиться ездить на общественном транспорте).