Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт, підкажіть чи є серед нас кравець чи швачка, потрібно підігнати форму на роботу, бо тут дуже великі розміри😉
-
Якби ще з кожної роботи можна було подаватись на pr, але ж ні…
-
Ну податися з будь якої і чекати не знать скільки це таке
-
Я бачила вакансію на сайти WorkBC. І зарплата була не мала.
-
Кого цікавить робота🏠НЯНЕЮ для 2 річної дитинки? 👶🏻( сім‘я з Харкова💚). 🔅Три години на день (9:00-12:00) 🔅Будні дні.
🔅м. Коквітлам -
В підкажіть будь ласка, яким компаніям вони пишуть? Якщо ви відсилаєте резюме самостійно? Як це працює. Моя "допомогалка" сказала що резюме у мене добре складено, та ч не маю канадського досвіду тому її рекомендація - ідіть волонтерити. Як тільки буде канадський досвід усе налагодиться.😅. І ще наказала щоб я їй звітувала кожні 2 тижня як там я розсилаю і які в мене успіхи. От і вся її робота. Вона нічого не робить, тільки я і їй ще звітувати і писати повинна. Я так розумію що їх асистенти дуже по різному працюють 🤔
-
Ну їй мабуть якісь звіти треба писати:)
-
Ребята, всем привет. Есть несколько вопросов:
- Open work permit на каком носителе выдают?
- Есть ли банки, в которых можно оформить карты дистанционно, или же во все только ехать?
- Такой же вопрос к сим-картам. Заранее благодарен!
-
Привет. 1.На бумаге. 2..Только ехать в банк, а записаться лучше заранее. ( это если хотите к русскоговорящему) 3. И сим карту нужно покупать с паспортом. И по приезду ещё sin нужно сделать, его можно онлайн, но так ещё дольше его потом ждать или забирать. Я всё успела за 2 дня сделать. Можно и за 1 если у вас будет друг на машине, потому что ещё надо будет научиться ездить на общественном транспорте).
-
Добрий день,усім! Як подати заявку на родичів,на програму Куает з Канади. Підкажіть, бдлска
-
Чи можна вказувати свій мейл,чи тільки людини,за яку подаєш заявку
-
Можно свой имэйл. Просто вся рассылка необходимая будет к Вам на почту приходить вот и всё
-
Я вже маю аккаунт для цієї програми,воно не заважатиме для подання іншої людини?
-
Если система разрешает создать еще одну заявку со своего аккаунта для родственника то Ваша почта никак не мешает
-
Всім привіт! Я зараз знаходжуся в Торонто але виникають думки переїхати в Ванкувер.
Поки що, із аргументів переіхати у мене тільки те що біля Ванкувера є гарні горнолижні курорти (я любдю сноубординг), що виглядає не достатньо, тому хотілось би знайти щось ще. Буду радий почути любу думку тих кто там живе, за що вам подобається саме Ванкувер, особливо тих хто має досвід життя в обох містах