Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Если система разрешает создать еще одну заявку со своего аккаунта для родственника то Ваша почта никак не мешает
-
Всім привіт! Я зараз знаходжуся в Торонто але виникають думки переїхати в Ванкувер.
Поки що, із аргументів переіхати у мене тільки те що біля Ванкувера є гарні горнолижні курорти (я любдю сноубординг), що виглядає не достатньо, тому хотілось би знайти щось ще. Буду радий почути любу думку тих кто там живе, за що вам подобається саме Ванкувер, особливо тих хто має досвід життя в обох містах
-
Привіт, скільки часу проходить до отримання соцпідтримки з моменту подачі?
-
Привіт, шукаю кто летить з України в Ванкувер, треба передати кульчики
-
Поделитесь пожалуйста процессом оформления детей в школу? С чего начинать? Куда идти?
-
www.vsb.bc.ca/School/School-Registration/Pages/Default.aspx
-
Максимально вдячний. Якщо ще підкажете як і де краще знімати тимчасове житло(в сенсі я знаю про існування тільки airnbnb і кгейгліст, але там здається лише довготривала оренда), то Ви безцінна людина:)
-
Ребята привет! Подскажите пожалуйста, как нашли квартиру ?????? На каких сайтах или рьелтора? Нас динамят все , приходим смотрим - общаемся , и пишут что берут других с кредитной историей или же студентов…! Уже 2 недели , каждый день встречаемся и без результата. Подскажите пожалуйста
-
Не ходіть на зустріч з дітьми; Беріть з собою одразу всі документи (з банку - покладіть гроші на канадський рахунок); листи від роботодавця, навіть потенційного;можливо рекомендації від канадських друзів; скажіть, що готові заплатити оренду на декілька місяців вперед; якщо у Вас є канадські друзі попросіть їх піти з вами та замовити за Вас добре слово, виступити Вашим гарантом. І одразу показуйте все це при зустрічі орендодавцю, висловіть свою готовність орендувати та підтвердіть все на місці документами. Якщо в Україні залишилось джерело доходу, покажіть його.
-
Сейчас идёт просмотр этой квартиры. Сделайте Request a Viewing- и там сразу опишите сколько человек будет жить, где работаете. По опыту - чем больше им даёшь информации, тем лендлорд охотнее выбирает вас для рента.
www.rentwithadvent.com/wall-centre-central-park-gardens-1-bedroom-apartment-rental-607-5598-ormidale-vancouver