Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, шукаю кто летить з України в Ванкувер, треба передати кульчики
-
Поделитесь пожалуйста процессом оформления детей в школу? С чего начинать? Куда идти?
-
www.vsb.bc.ca/School/School-Registration/Pages/Default.aspx
-
Максимально вдячний. Якщо ще підкажете як і де краще знімати тимчасове житло(в сенсі я знаю про існування тільки airnbnb і кгейгліст, але там здається лише довготривала оренда), то Ви безцінна людина:)
-
Ребята привет! Подскажите пожалуйста, как нашли квартиру ?????? На каких сайтах или рьелтора? Нас динамят все , приходим смотрим - общаемся , и пишут что берут других с кредитной историей или же студентов…! Уже 2 недели , каждый день встречаемся и без результата. Подскажите пожалуйста
-
Не ходіть на зустріч з дітьми; Беріть з собою одразу всі документи (з банку - покладіть гроші на канадський рахунок); листи від роботодавця, навіть потенційного;можливо рекомендації від канадських друзів; скажіть, що готові заплатити оренду на декілька місяців вперед; якщо у Вас є канадські друзі попросіть їх піти з вами та замовити за Вас добре слово, виступити Вашим гарантом. І одразу показуйте все це при зустрічі орендодавцю, висловіть свою готовність орендувати та підтвердіть все на місці документами. Якщо в Україні залишилось джерело доходу, покажіть його.
-
Сейчас идёт просмотр этой квартиры. Сделайте Request a Viewing- и там сразу опишите сколько человек будет жить, где работаете. По опыту - чем больше им даёшь информации, тем лендлорд охотнее выбирает вас для рента.
www.rentwithadvent.com/wall-centre-central-park-gardens-1-bedroom-apartment-rental-607-5598-ormidale-vancouver
-
Ми отримали протягом тижня і двоє наших знайомих теж протягом тижня з моменту подачі заявки отримали.
-
Заходите в школу на рецепцію і кажете, що ви оселилися в цьому районі, все, далі вони все скажуть. Тут дуже просто з цим.
-
Всем привет) кто-то уже оформлялся на какую-то соц помощь?
-
Доброго дня. Питания таке: може є хтось в районі Burnaby heights, хто хоче і може за гроші забирати хлопчика 6років зі школи та бути з ним 2,5-3години. Десь з 3 до 5:30-6:00. Напишіть мені в особисті будь ласка. Дитина в листі очікування на післяшкільнтй догляд. Але скільки то займе часу-невідомо🙁