Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
То ж аби я не пропонував. Я все це писав, що можу надати докази наявності коштів, але коли починають питати про роботу, то я не вмію брехати і кажу що я нещодавно приїхав, але маю дозвіл на працю і зараз у процесі, що все буде гаразд і т.д., але марно. Гадаю вам просто так пощастило лише тому що ви жінка і ще й приваблива, а я зі своїм фото у фейсбуці виглядаю не надто friendly, та й більшість кімнат доступні лише тільки жінкам. Хоча не скажу що я здивований, бо це не перша країна в якій я стикаюся з подібною проблемою. Ну але як би там не було, все ж таки в кінці кінців житло саме мене знайшло і завтра я переїзджаю. Звісно це не те на що я розраховував, але на даному етапі це краще ніж в палатці чи в церкві 😁😁😁
-
Розумію, всі намагаються допомагати жінкам з дітьми. Через собаку ми теж знайшли житло не таке і не там де хотіли ще й за дуже космічні гроші. Але завдяки тому, що тут хтось з учасників написав, що його знайома працює в одній будівлі і в них з 1 жовтня буде вільна квартира. На роздуми в мене було 5 хвилин) Дуже вдячна тому хлопцю за повідомлення і його знайомій за допомогу, бо так взагалі не знаю як склалося б. Дивилась багато житла, коли питали про роботу, показувала баланс рахунку і ніби було ок, але коли заходила мова про собаку, то відразу відмова, бо були притенденти без (навіть там де pets friendly).
-
Ну я взагалі не думав що мені буде аж так складно, тому що я без тварин і один, але ж ні. Квартира для мене одного в такому місті то занадто для початку, а ось кімнатами тут в більшості діляться студенти, або молоді працівники і вони відповідно шукають таких самих. Я ж кажу оголошень ніби дуже багато, але відповідають не всі, а ті що відповідали то їх відлякувало те що я новоприбулий. Я вже готовий був винайняти 2кімн квартиру і самому шукати сусіда, але то теж не так просто 😁
-
Дуже вдячна Вам за допомогу 🤗
-
Привіт, у мене є подруга яка викладає англійську онлайн, бачу хтось шукав де можна повчити аглійську. www.facebook.com/olia.lialka
-
Сперва по телефону говорят Ок, а потом по почте присылают письма с уведомлением что программа для нас остановлена до получения ими нашего нотариальнозаверенного письма..и когда звонишь снова по телефону об этих письмах, посылают к нотариусу...или покрытия не будет пока не получат то чего заказали....
-
Підкажіть, будь ласка, чати, канали, групи, де батьки обговорюють місцеві школи? Що можете порадити? Буду дуже вдячна😊