Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Можете подсказать в личные сообщения пожалуйста
-
Я вже місяць чекаю і нічого..раз 10 дзвонили,їздили на кордон міняти і нічого..причину вони самі не знають
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось пересилав речі поштою з України? Скільки йшла? Якою поштою відправляли? Яка вийшла ціна?
-
Нет,потому думаю спрошу,может кто в курсе ))
-
Напишіть на аркуші цілі, тобто, для чого ви хочете іхати в Канаду, в іншій колонці труднощі, з якими можете тут зустрітись, і обдумайте що для вас важливіше, комфорт, який зараз маєте чи цілі і труднощі в Канаді. Однозначної відповіді ніхто вам не дасть, бо у всіх по різному складається, і вже на місці обставини можуть змінюватись в різні сторони. Я розмовляю англійською вільно, ( тут цим нікого не здивуєш бо тут нею і діти розмовляють) але через два місяці зіткнулася з труднощами, на які ніяк не чекала. Якщо вирішите їхать, великим плюсом і підтрмкою буде те, що ви вдвох з чоловіком.
-
Привет ребят. ТАкой вопрос. Я с девушкой будем лететь в Ванкувер в середине октября. Но с жильем все еще не решили. Есть только AIRNbnb и все. Пока в поисках. Такой вопрос. Волонтеры помогают с жильем по прилету? Или в Квебеке. Потому что сейчас ситуация немного сложная и мы в Германии. Но у нас заканчиваеться биометрия. А защиту брать не хотим.
-
Ребят вопрос.
Мы сдали медикал, как и всем нам сказали, что сами передадут все наши результаты. Нужно ли менять саму бумажку WP где не будет указано , что у нас есть ограничения?
-
Доброго ранку. Якщо для подальшої роботи Вам цього не потрібно, то не міняйте .
-
Отлично, спасибо. Нет в планах работать ни в меде ни тем более с детками 🤣
-
Доброго ранку, @yulielhu! Якщо можете, поділіться в особисті з якими труднощами зіткнулись. Дякую!
-
Платить за что ? За новый WP ? Он выдаётся в аэропорту или на границе бесплатно.
Просто в новой у вас не будет пометки про ограничения и мед острот. По идее он должен быть под таким же номером . Все ограничения снимаются не на бумажке , а в базе .
-
сколько было сообщений о том что выдали в аэропорту wp с ошибкой , все ездили и меняли , ни кто не писал о оплате. У меня лично брат ездил в Ванкувере менял , ничего не платил.
-
Прийдеться чимало писати. Зараз планується наступний крок , тож десь через два тижні опишу вже все разом.
-
Так, зателефонуйте їм, вони допоможуть