Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Все залежить від програми... І які pre-requirements. Краще всього напряму їм написати листа і вислати свій transcript (копія атестату з оцінками і годинами). Якщо медичний, то як правило беруть рік програми в коледжі і потім є можливість просто перевестися у ВУЗ. Рекомендую розглядати в першу чергу державні Вузи, не приватні коледжі
-
Так, медичний. Зрозуміло, дякую!
-
vancouvernashdom.com/new-westminster-rent/?fbclid=IwAR2zGjXoyqBJDGXXnijivg2MQSOwJVrK9DMj9qncAOx4HmHs_nJAbNlMrKM&fs=e&s=cl
-
Хочу спитати . Може хто подавався або вже отримав візу для чоловіка або дружини яка не є громадянином України ? Чи взагалі є шанси ? Тому що я українка , і виїхала з України в березні , зразу подала на візу та отримала , мій чоловік іноземець і думаємо чи варто пробувати , чи є шанс?
-
Программа CUAET для гр Украины и их ближайших родственников ( мужья, сёстры, брать, дети , родители ), независимо от гражданства и национальности. Может свободно подавать , мужу одобрят визу ( если у него нет нарушений закона конечно ) . Вы могли сразу подавать вместе, сделав группу семья.
-
Здравствуйте, когда подавалась на визу по программе CUAET, не указала все поездки при заполнении анкеты. Позже узнала, что могут быть проблемы при получении PR. Если кто-то разбирается в этом вопросе и может помочь, напишите пожалуйста 🙏🏻
-
Скам
-
Ні, не приходило нічого. Після заповнення форми на екрані було повідомлення про підтвердження подачі заявки .