Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Спробуйте зателефонувати їм, у мене сапорт банку швидко відповідає.
-
Або піти у відділення
-
У них на сайті такої інфо не знайшла. І взагалі не впевненна, що можна повідомляти стороннім особам свій uci.
-
Будь-ласка, будьте обережні і не давайте свій SIN number та іншу приватну інформацію незнайомцям.
-
Правильно делают. Я бы после полгода выдавал или после того как проработаешь 3 месяца на полной ставке.
-
Я сама чула,як жінка, казала своїй знайомій,що треба бабусю привезти,щоб вона отримала гроші і поїхала додому. Із-за цього нормальні люди,та ще й з дітками страждають.
-
Та це кончене бидло. Їх ніяка війна не виправить. Я чекаю візу в дюссельдорфі і тут п‘яне рускогаваряще бидло, ходить з українськими футболками, прапорцями і позорять нас. Отримують по 600-800€ на душу в місяць, житло безкоштовне - можна і гуляти.
-
Добрый день!помогите,пожалуйста,разобраться,как вклеить электронные визы в паспорта?по этому способу ничего не выходит ((( может кто-то делал недавно?Очень буду благодарна за любую информацию 🙏
-
Здравствуйте. Если есть вопросы пишите в личку. Мне две недели назад пришли паспорта из Оттавы.