Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Нагадую що завтра мітинг 🇺🇦❗❗❗
Хто підскаже, які лозунги НЕ можна писати ?
-
Де буде проходити і о котрій годині нагадайте, будь-ласка
-
Дякую
-
Ще зранку(10:00-12:00) буде марафон в стенлі парку
facebook.com/events/s/wtech-kind-defenders-run-vanco/851668585859903/
-
НЕ тільки для дівчат !
-
З 1.10 спростили умови, вакцинація не обов’язкова
-
Будь-ласка, використовуйте цю групу позтитивно. Тобто: спілкування, допомога - Ок. Хейт - не Ок.
-
Наші прекрасні волонтери зібрали сьогодні в Український церкві у Нью Весті валізи для військових. Виліт в понеділок, мають бути в Україні наступного тижня. Дякуємо всім, хто долучився. Якщо хочете приєднатись донатом у майбутньому, пишіть в приват.
-
В якому сенсі?
-
Добре, напишіть, будь даска в приват, дякую!
-
На минулому мітингу зазначили ,що не все що заманеться можна писати. Деякі слова можуть бути розцінені як цькування і т д , тому уточнюю
-
Ще ні. Дізнаюсь всю можливу інформацію до переїзду
-
Скажите, пожалуйста, если работодатель просит фото моего ID прав, могу я эту информацию предоставить?
-
Роботодавець і SIN number просить, а це більш важливіший документ. Тому думаю, що нічого критичного в наданні ID card немає. Її просять всі і всюди
-
Спасибо
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи обов'язкова вакцинація від ковіду для переїзду в Канаду? Дякую🙏
-
Якщо коротко, то ні, не треба. Не знаю чи саджають зараз на карантин
-
Дякую😊
-
Привіт, маю два питання:
-
чи можна якісь таблетки типу спазмалгон чи альцет відправляти посилкою з України в Канаду?
-
Хтось порекомендує церкву у Ванкувері? Можливо є якась, якій українці надають перевагу?
-
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка фотографа, який зможе сфотографувати на документи.
5361/23199