Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Так, я за Україну говорила. Мені здається, що в Україні цей процес буде швидшим, адже в Посольство, наскільки я дізнавалась потрібно ще взяти appointment , а оскільки вони зараз загружені, то в саме Посольство можнв потрапити тільки днів через 45(( А ще паспорт чекати місяць-два.
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, де краще міняти євро на cad в Ванкувері по вигідному курсу?
-
А ще жінку та дітей
-
Vova
-
я навіть не знаю може ринок дуже здорожчав, але я знаходив в червні купу варіантів з більшою площею за 3200-3600 в сюррей і коквітам. за цю ціну можна на 4-6 спален знайти таунхаус. а є й подешевше в принципі якщо трохи постаріше будиночки шукати (я дивився тільки сучасні) просто рекомендую для порівняння і сюррей дивитися (якщо коквітлам на знайдете краще)
-
VBCE
-
Щиро дякую за інформацію!
-
Всіх вітаю Хтось відправляв посилки до України ? Якщо так, то напишіть в приват будь ласка Дякую
-
Дякую☺️
-
запрошуємо завтра на вебінар дізнатися про розвиток бізнесу в BC та програми безкоштовної підтримки для новоприбулих (26 жовтня, 18:00). forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oQKXPnthpUG_qIOc1dwj0tgFSU9gUC5ForlXxjRB1vVUOFcyQktMTTFQWUMzWDdFQzM1V0lCRkQzSi4u