Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Vova
-
я навіть не знаю може ринок дуже здорожчав, але я знаходив в червні купу варіантів з більшою площею за 3200-3600 в сюррей і коквітам. за цю ціну можна на 4-6 спален знайти таунхаус. а є й подешевше в принципі якщо трохи постаріше будиночки шукати (я дивився тільки сучасні) просто рекомендую для порівняння і сюррей дивитися (якщо коквітлам на знайдете краще)
-
VBCE
-
Щиро дякую за інформацію!
-
Всіх вітаю Хтось відправляв посилки до України ? Якщо так, то напишіть в приват будь ласка Дякую
-
Дякую☺️
-
запрошуємо завтра на вебінар дізнатися про розвиток бізнесу в BC та програми безкоштовної підтримки для новоприбулих (26 жовтня, 18:00). forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oQKXPnthpUG_qIOc1dwj0tgFSU9gUC5ForlXxjRB1vVUOFcyQktMTTFQWUMzWDdFQzM1V0lCRkQzSi4u
-
Hi all! We are looking for marketers to join our team to organize a charity concert in support of Ukraine. The funds raised at this event will be used to send medicines and implants to the Children's Hospital Akhmadet in Kyiv, and to help children in Ukraine who were left without parents due to the war. If you have experience in marketing, communication with companies, we really need your experience and your support. Please, write to me in PM.
-
Привіт! Ми створили чат для українців у Ванкувері. Так як чат для нових українців вже існує, я маю на увазі цей, то там ми зосередимося на актуальних подіях у Ванкувері, знайомствах та поширенням цікавого і корисного. А на цей чат ми закріпили посилання. Приєднуйся)
-
t.me/ukrvanchat
-
Ця група для нових українців. А то чат для тем не пов'язаних з адаптацією
-
Таки пов'язаний) але а) це було до того, коли я дізнався про існування цього чату б) вона актуальна не тільки для новоприбулих. Але ви праві, що дублювати сенсу немає, звісно