Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Спасибо
-
Доброї ночі! Коли робимо зустріч українців у Ванкувері?)
-
Ivan, ми створили опитувальник, щоб зрозуміти хто де живе. Підтримуємо на 100 відсотків ініціативу офлайн зустрічей. У кожному районі є парк, куди можна прийти і зайняти столики/галявину. Давайте знайомитися офлайн 😃
-
Можно было бы организовать встречу в Ванкувере, мне кажется из любого города можно будет легко добраться и всем вместе увидеться
-
Мне порекомендовали Point Grey и мне там на самом деле было легче, чем, к примеру, в Ричмонде. Но это очень индивидуально. Взяла несколько часов вождения с инструктором, это тоже очень ценно. И получилось сдать с первого раза.
-
Добрый вечер! Подскажите,кто как искал жильё? очень нужен риелтор!Хотим снять Таунхаус в Ленгли. На Маркет плейс и креиглист ничего пока не нашли (( А жильё нужно оооочень
-
Я читала, что риелтор это только на покупку недвижимости. На аренду риелторы не работают
-
Самый популярный ресурс это таки craigslist
-
Пожалуйста нужна помощь от врачебного комьюнити в Ванкувере, Интересует процедуры подтверждения и работа по мед специальности. Буду рад любой помощи и информации куда обратиться и писать. Спасибо
-
А який порадите?
-
Підкажіть будь ласка чи у Варшаві є волонтери хто допомагає заповнювати ArriveCAN ?
-
Залежить від того, де робота і який в Вас спосіб життя. Vancouver DT більше для працівників офісів, у яких немає дітей. Cocuitlam-зручно добирались у центр на метро, але довго. North Vancouver - якщо Ви любите активний відпочинок на природі. Surrey, Langley - можна зняти житло трохи дешевше, але уважно поставтесь до вибору, бо є не дуже приємні місця. West Vancouver - один з найдорожчих районів, багато крутих окремих будинків. Richmond більше сонячний і вітряний. Зручне транспортне сполучення і багато китайських магазинів.
-
Добрий день А які є місця неприємні в Surrey? Ми зараз в South Surrey і хочемо шукати житло для оренди, буду вдячна за відповідь
-
Північ і центр не рекомендую.
-
Дякую, а чому не треба?
-
South Surrey хороший
-
Криміналу багато, та ще декілька є причин але на можу тут про них писати