Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую, а чому не треба?
-
South Surrey хороший
-
Криміналу багато, та ще декілька є причин але на можу тут про них писати
-
Дякую
-
Дякую
-
@IlonaSivachenko з таборами складно, дуже мало місць. Заповніть анкету, щоб ми розуміли попит. Якщо будуть якійсь варіанти, зв’яжемося з Вами.
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160017485313664/
-
Можливо хтось шукає житло .
-
Дякую. Але ж ArriveCAN повинна бути в телефоні, так? Заповнювати треба перед самим вилітом ?
-
У мене питали в Польщі
-
Можна і через сайт. Я через сайт заповнювала, і через телефон. Все Ок. Якщо через сайт, то номер приходить на ел пошту. Заповнювати за 72 години до вильоту. Потім я робила скріншот або фото коду. І при реєстрації на рейс просто показала код (скріншот). Роблю на все скріншоти на всякий випадок))) Виліт у мене був з Франкфурта
-
Если кто-то есть в Mission - пишите мне!
-
Добрый вечер. Вопрос для тех кто с детьми приехал. Нам пришло письмо о страховки дитя. Ежемесячный платеж 75$ , но а как же ,та информация, что для украинцев страховка без платно.
-
Всім привіт хочу запитати. Яка ціна у цій клініці за медогляд? www.drstephenkwok.com/
-
Чи хтось може порекомендувати куди ви ходили
-
Мені і моїм дітям страхування безкоштовне .
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, вдруг кто знает: если у меня образование учитель музыки я могу работать в Канаде учителем музыки? И есть ли какая-то переподготовка чтоб вникнуть в канадскую систему образования? И я так понимаю надо будет как-то лицензию получать? Спасибо!